Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

EXCLUSIVE Le Frenetics Night with TZEPPELIN aka Gasper @ Royal Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. március 5.
Helyszín Royal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.
Stílus Electro, House, Minimal, Tech-house
EXCLUSIVE Le Frenetics Night with TZEPPELIN aka GasperÚjraegyesülő digitális analógiák - eredeti felellásbanRoyal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.

EXCLUSIVE Le Frenetics Night with TZEPPELIN aka Gasper @ Royal Club, Budapest

Újraegyesülő digitális analógiák - eredeti felellásban

Köntörfalazás nélküli elementáris természetességgel ölt testet az örömteli zenélés a főváros szívének kellős közepén. Mert mi mással bontakozhatna ki a tavasz Budapest királyi klubjában, mint egy vibrálóan spontán, élő elemekkel tűzdelt muzikális mókázásban?

Sejthető, hogy az exkluzív jelzőt erre az estére nem véletlenül biggyesztették. Hosszú évek óta nem élhetett át ilyet a magyar publikum: a frenetikusok összejönnek megint teljes létszámban, hogy ott helyben, rögvest újabb esztendőkre emlékeinkbe véssék, mi mindent jelenthet a house még. Kimondottan erre az összerittyenésre érkezik haza a hangok sziporkázó mestere, Gasper, akinek egyénisége épp oly színes, izgalmas, mint az élete.

A gyerekkori kibútorozás Münchenbe, majd a hazatérés utáni beleolvadás a magyar undergroundba olyan széles látókört adott neki, amitől most tényleg szárnyal a stílusok közt, akár egy Tzeppelin. Vele és egymással is A.B.solute egyetértésben pakolja a zenei elemeket a Hairy két nyughatatlan mágusa, Andre és Beta, mint ügyes szakácsok az ínyencfogás hozzávalóit. Konkrét recept nincs, csak az ízlés és a képzelet szab vagy épp bont határt. A lemezjátszók most hangszerré válnak, így konkrét zeneszámokkal senki se számoljon.

Az ugyancsak nagy varázsló hírében álló Duel analogizálása csípi még fülön ennek tetjében a fantáziánkat: melódiákat és huncut hangsorokat csalogatva elő kedvenc hangszereiből. A show minden eleme egyedi, sosem tudni, honnan indul, hová visz, annyira ösztönös, szabad és természetes.

A keretet e teljességhez a StayFly rezidencia gazdája, Roofio mélységes magasságokba emelő zenei szelekciója adja.

Line-up

  • A.B.Solute (Andre+Beta) Hairy
  • Tzeppelin aka Gasper (Le Frenetics)
  • Duel (Live Analog riff) Hairy
  • Roofio (StayFly)

Infolány

Telefon: (06-20) 770-6981

www.myspace.com/​stayflyrec

www.hairy.hu

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Hairy művészek az Exiten!

    A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
  • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

    Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
  • Butane Inetrjú

    Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
  • Andre @ Long Track

    A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó