Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft
Jelmezben1 000 Ft

Partyajánló

The Deepimpression: Masquarade @ Royal Club, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Bios, Tobi, Sabre
Dátum 2010. február 6.
Helyszín Royal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.
Stílus Deep House, House, Techno, Minimal,
Tech-house
The Deepimpression: MasquaradeIdén sem maradhat el a már hagyományosan őrületbe torkoló maszkabál, mely ezúttal a Royal Club falai között kerül megrendezésre.Royal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.

The Deepimpression: Masquarade @ Royal Club, Budapest

Idén sem maradhat el a már hagyományosan őrületbe torkoló maszkabál, mely ezúttal a Royal Club falai között kerül megrendezésre.

A Di srácok mellett ezúttal az ország house nagyágyúja, a Mélyimpresszió történetében először  Forteba lép a lemezjátszók mögé, valamint a LoudSociety! Records első embere: Bios, aki szintén már jó néhány nemzetközi megjelenést tudhat maga mögött.
 
És hogy mitől lesz ez a buli még extrább??
Elsősorban attól, hogy mint minden évben, idén is mindannyian magatokra öltitek a maskaráitokat, legyen ez csak egy álarc, maszk, vagy tetőtől talpig jelmez! Bin Laden, texasi láncfűrészes, vagy fogtündér??? Mindegy, csak legyél őrülten más ezen az éjszakán!
 
Ha nem vagy hangjegy, (vagy az vagy, de jelmezben!) és beöltözve érkezel, úgy a belépő ára 1500 Ft helyett csak 1000 Ft lesz neked és ha mellette még korán is érkezel, akkor tiéd lehet az 100 db exclusive mix cd egyike!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

Kapcsolódó cikkek

  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

    A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
  • BÓNUSZ Fesztivál 2010 – újabb nevek !

    Az idei év legnagyobb magyar elektronikus zenei fesztiválján RICHIE HAWTIN , ABOVE & BEYOND és PETE TONG mellett a fellépők névsorát tovább színesíti még az angol THE ADVENT és NIC FANCIULLI, a francia PAUL RICTH, valamint a németek legújabb felfedezettje REBOOT is.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó