Pulzar

Hairy presents: Kenny Larkin flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 900 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft

Partyajánló

Hairy presents: Kenny Larkin @ Royal Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. december 3.
Helyszín Royal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.
Stílus Tech-house, Minimal, House, Experimental,
Electronica, Electro, DownTempo
Hairy presents: Kenny LarkinIdén negyed évszázados a detroiti techno. 25 évvel ezelőtt történt, hogy kísérletező fiatalok - Juan Atkins, Derrick May és Kevin Saunderson - párhuzamosan a chicagoi house zenével létrehozták a "technot", amit olyan korai európai művészek inspiráltak, mint a Kraftwerk.. Ebből az apropóból Mike Huckaby után ismét egy detroiti legendát prezentál a Hairy: Mr. Kenny Larkint!Royal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.

Hairy presents: Kenny Larkin @ Royal Club, Budapest

Idén negyed évszázados a detroiti techno. 25 évvel ezelőtt történt, hogy kísérletező fiatalok - Juan Atkins, Derrick May és Kevin Saunderson - párhuzamosan a chicagoi house zenével létrehozták a "technot", amit olyan korai európai művészek inspiráltak, mint a Kraftwerk.. Ebből az apropóból Mike Huckaby után ismét egy detroiti legendát prezentál a Hairy: Mr. Kenny Larkint!

 Larkin 1990 óta pörgeti a lemezeket. Rezidense volt az összes... jelentős detroiti klubnak (The Majestic Theatre, The Shelter és a legendás MusicInstitute). Ekkor ismerekedett meg Richie Hawtinnal, akivel a mai napig jó barátságban van.


1994-ben jelent meg a Warp gondozásában Azimuth című albuma, amit azóta beválasztottak minden idők 50 legjobb techno albuma közé. 

1995-ben egy rablótámadás során majdnem életét vesztette, 12 órás műtét után és két héttel később már az új albumával turnézott, ami végleg meghozta számára a világhírt elektronikus zenei körökben. Elnyerte az év albuma és DJ-je címet is. 

Remixeket készített többek között Carl Craignek és Sadenak is. A Surrender 3 hét alatt 10 000 példányban kelt el. 

1997-től 2001-ig nagyobb szünet következett. Ezalatt az idő alatt, mint stand up komédista lépett fel Los Angeles legnagyobb ilyen jellegű klubjaiban. 

2002-től ismét a zeneiparban, majd rövid idő alatt 2 album. A másodikra az angol Parlaphone/EMI is felfigyelt és Dan Keelingnek - aki a Coldplayt is felfedezte - majdnem sikerült leszerződtetnie, de Larkin dacolva mindennel egy kis francia kiadónál jelentette meg végül 2005-ben. Azóta is folyamatosan ott van a világ élvonalában.

Hairy Presents: Kenny Larkin /Detroit, US/
2010. december 3.
Orfeum (volt Royal klub)Budapest, Erzsébet körút 43-49.
Line up: 

Kenny Larkin 

Naga
Beta
Andre 
Andras Toth 

és a Funktion One hangrendszer

Orfeum Club (volt Royal Club) 
1073 Budapest, Erzsébet krt 43-49.

A belépés: éjfélig 1900 Ft, éjfél után 2500 Ft.
http:/​/​www.facebook.com/​event.php?eid=170524556300582

http:/​/​www.facebook.com/​pages/​Kenny-Larkin/​41929357006

http:/​/​www.discogs.com/​artist/​Kenny+Larkin
http:/​/​en.wikipedia.org/​wiki/​Kenny_Larkin
http:/​/​www.myspace.com/​kennylarkin

http:/​/​www.hairy.hu/​


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Hairy művészek az Exiten!

    A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
  • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

    Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
  • Butane Inetrjú

    Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
  • Andre @ Long Track

    A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó