Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

DOWNTOWN DIRTY DISCO Special Edition with FUNK D'VOID! @ Royal Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. február 12.
Helyszín Royal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.
Stílus House, Progressive House
DOWNTOWN DIRTY DISCO Special Edition with FUNK D'VOID!Elektronika, jazz-funk, korai hip-hop, deep house, detroit techno, északi soul, a hetvenes évek filmzenéi. Semmi folk, country-western, rnb vagy aktuális popzene - a mainstream csak lehúzza a lelkünket a wc-n!' - véli Funk D'Void és mi lelkesen bólogatva egyetértünk vele.Royal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.

DOWNTOWN DIRTY DISCO Special Edition with FUNK D'VOID! @ Royal Club, Budapest

Elektronika, jazz-funk, korai hip-hop, deep house, detroit techno, északi soul, a hetvenes évek filmzenéi. Semmi folk, country-western, rnb vagy aktuális popzene - a mainstream csak lehúzza a lelkünket a wc-n!' - véli Funk D'Void és mi lelkesen bólogatva egyetértünk vele.

Ezért is csapnak Hairy-ék egy ördöngős bulit a skót születésű, ám évek óta a spanyol nap alatt alkotó renitens művésszel. Lars Sandberget a kilencvenes évek közepétől ismeri Funk D'Voidként a globális zeneipar, ő pedig ma is éppoly elszántan tör be újabb és újabb területre, mintha csak ma vágna neki a nagyvilágnak. Honnan ez a töretlen energia? Nos, először is nagy mentorok inspirációja kell, úgy mint Ludovic Navarre, Herbie Hancock, Dave Angel, Tangerine Dream, Kraftwerk, vagy a Knights Of The Turntable zenéi. Ez máris helyrepakolja az embert. Plusz két rosszcsont gyerek is fitten tart, ja, és politizálás helyett menjünk inkább aludni. A Zeitgeistet viszont feltétlen nézzük meg, ez ugyanis Mr. Sandberg kedvenc mozija. Aztán ha ihletet kaptunk, csapjunk le rá és stúdiózzunk. Pattintsunk oda az arcoknak zseniális house és techno track-jeinkkel, remixeljünk Underworld-öt, New Ordert vagy Kevin Saundersont, és máris Funk D'Void bőrében vagyunk. Ekkor jól esően dőljünk hátra, és bulvárhírek helyett olvassuk el, miként véledeknek rólunk kollégáink:
 
'A kilencvenes évekből a huszonegyedik századba, alagsorokból fesztiválokra érve Funk D'Void mindig ott volt, ahol kellett; azzal, amivel kellett. Olyan zenéket írt az éjszakának, melyek legendává lettek. Groove-jainak lelke az, amivel mindig különbözött. Robbanást okoz. Számára a zene maga az élet, a szerelem, a cselekvés!' (Andy Cato - Groove Armada)
 
'Az átlag djk tengerében van néhány gentleman, aki valóban megérdemli a figyelmet, Lars közéjük tartozik, konzisztensen újat alkot és minőséget szállít. Az én házamban ő legenda, nálatok is annak kell lennie.' (Nick Warren)
 
'Lars fenomenális, hihetetlen hangzású dj! De éppígy ő az egyik kedvenc producerem az utóbbi tíz évből!' (Danny Howells)
 
'Az évtized egyik legelőremutatóbban gondolkozó producere, nagyon inspiráló!' (Nic Fanciulli)
 
'Funk D'Void egyenlő a csúcsminőséggel!' (Hernan Cattaneo)
 
'Igazi műértő, partyember, a djk dj-je! A planéta egyik legkiválóbb, zeneileg mindig szavahihető producere!' (Tom Middleton)
 
JAMIE ‘JIMPSTER' ODELL:
'Tökélets dj, aki bármilyen irányba el tudja vinni a bulit, mert igazán ismeri a zenét. A legmélyebb  house-tól a legfunkibb technóig imádja őt a közönség!'(Jamie 'Jimpster' Odell)
 
És most ébresztő! Bújjunk ki szépen Funk D'Void bőréből, nyomás vissza a saját életünkbe. Legalábbis február 12-ig. Akkor aztán irány a Royal, azaz a StayFly spéci Dirty Disco estje, ahol Mr. Sandberg mellett Andreval, Nagával, Betával és Roofióval haladunk a jól bevált irányon: áttáncoljuk megint a sötéten izzó éjjeli órákat!
 
Lin up:
Fund D'Void (E)
 
Naga (Hairy)
Beta (Hairy)
Andre (Hairy)
Roofio (Stay Fly)
 
Helyszin: Corinthia Grand Hotel Royal @Royal Club
Beugró:2000.- Huf
 
Info:+36/20 770-6981
www.hairy.hu
www.myspace.com/​stayflyrec
 

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Hairy művészek az Exiten!

    A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
  • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

    Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
  • Butane Inetrjú

    Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
  • Andre @ Long Track

    A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó