Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

New Frequencies Night @ Royal Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. november 7.
Helyszín Royal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.
Stílus House
New Frequencies Night2009. November 7-én ismét New Frequencies Night! Immár második alkalommal a Royal Dance Club falai közt! Az első alkalom sikerén felbuzdulva és egy nagyszerü Feeder születés nap után ismét összehoznak a srácok egy felejthetetlen éjszakát a számotokra!Royal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.

New Frequencies Night @ Royal Club, Budapest

2009. November 7-én ismét New Frequencies Night! Immár második alkalommal a Royal Dance Club falai közt! Az első alkalom sikerén felbuzdulva és egy nagyszerü Feeder születés nap után ismét összehoznak a srácok egy felejthetetlen éjszakát a számotokra!

A party apropóját megint egy jeles esemény adja, ami magyar elektronikus zenei életben már ismerté vált két tehetség Cortez és Johnny Bug születésnapja!!. Mint tudjuk az egyik házigazdánk Cortez lemezlovasként valamint a Digital Peoples tagja ként és a New Frequencies Night club estek egyik alapítója ként vált ismerté a köztudatban, Johnny Bug, pedig mint a Dalkloid Sound tagja, énekese..  22:00 órakor Swen kezdi a warm up-ot egy kis deephouse-al. Majd őt követi Cortez szettje, aki igencsak egy nagyszerü meglepetéssel készül majd a megjelenteknek. Majd pedig élőben (Live-Act) lép fel a Dalkloid Sound vagyis a lemezjátszónál Zelosh a mikrofonnál Johnny Bug, Az ő stílusuk a meghatározhatatlan kategóriák közé tartozik, ugyanis közel áll minden elektronikus zenei stílushoz, mint pl. legyen az progresszív house, tech house, chill, ambient,techno és sorolhatnám, de ők mégis egyszerűen „Dalkloid” stílusnak nevezik.

Következő és egyben levezető dj pedig Feeder lesz aki nem igazán a levezetésért fog felelni,hanem ő adja meg ezen az estén a  kegyeletdöfést! Aki még bírni fogja szusszal az biztosan nem fog csalódni!

Szóval nem elfelejteni: November 7-én Royal Dance Club New Frequencies Night vol.2

 

ENTRY FREE!!!!

 

Line up: Swen ( http://www.myspace.com/djswen )

  Cortez ( http://www.cortez.hu )

  Dalkloid Sound (Live) ( http://www.myspace.com/dalkloid )

  Feeder ( http://www.myspace.com/feeder85 )

 

Royal Dance Club

Budapest, Erzsébet krt 43-49

http://www.royaldanceclub.com

http://www.electricbuddha.hu

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó