Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 700 Ft
Elővételben 2010. január 29.-ig1 400 Ft

Partyajánló

Welcome to the Jungle – Bizzy B feat MC TDK (UK), @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. január 29.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Drum and Bass, Jungle
Welcome to the Jungle – Bizzy B feat MC TDK (UK),Az A38 breakcore-jungle sorozatának második állomása valódi visszatérés az igazi dzsungelbe, a legsúlyosabb őserdőbe – nem más érkezik ugyanis, mint a jungle, a breakcore és az drum and bass egyik legnagyobb klasszikusa, Bizzy B, legütősebb MC-jével, TDK-vel.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Welcome to the Jungle – Bizzy B feat MC TDK (UK), @ A38, Budapest

Az A38 breakcore-jungle sorozatának második állomása valódi visszatérés az igazi dzsungelbe, a legsúlyosabb őserdőbe – nem más érkezik ugyanis, mint a jungle, a breakcore és az drum and bass egyik legnagyobb klasszikusa, Bizzy B, legütősebb MC-jével, TDK-vel.

 Talán senki sem gyakorolt nagyobb hatást ezekre az alműfajokra, mint Bizzy B, akinek alapvető fontosságú kiadójánál, a Brain-nél debütált Zinc, Technical Itch vagy Equinox. A mester azonban nem csak jó szemű és jó fülű tehetségkutatóként híresült el, hanem arról is, hogy voltaképpen ő találta fel a jungle-t, a zenész- és partiarc-körökben legendássá vált Amen-break felgyorsításával. Hogy a történet igaz-e vagy sem, nem a mi tisztünk eldönteni, de az biztos, hogy Bizzy B nagyszabású, történelmi korszakokon átívelő, gyönyörű szettjei telistele vannak a klasszikus Amen breakkel, ami mellé befér még némi számok közötti szövegelés, közönségénekeltetés, oridzsinalnuttázás, és egy csomó hasonló oldszkúl dolog. Mindez azonban egyáltalán nem ciki, Bizzy B közvetlen személyisége és kitűnő zeneválasztásai remek tánctéri hangulatot teremtenek. Úgyhogy üdv a dzsungelben, a bejáratnál ezúttal egy igazi alapító atya!

http:/​/​www.myspace.com/​bizzybbrainrecs

Kapcsolódó cikkek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó