Pulzar

Belépő
Mindenkinek4 500 Ft

Partyajánló

I Love Deep Szilveszter 2010 @ Royal Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2009-12-31
Helyszín Royal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.
Stílus Deep House, House
I Love Deep Szilveszter 2010Utoljára 2005-ben tartott szilveszteri bulit az I Love Deep. A nyolcadik évét taposó rendezvénysorozat és lemezkiadó az idei évre egy egészen extra line uppal és helyszínnel rukkol elő 2009. legutolsó éjszakájára.Royal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.

I Love Deep Szilveszter 2010 @ Royal Club, Budapest

Utoljára 2005-ben tartott szilveszteri bulit az I Love Deep. A nyolcadik évét taposó rendezvénysorozat és lemezkiadó az idei évre egy egészen extra line uppal és helyszínnel rukkol elő 2009. legutolsó éjszakájára.

2009. december 31. csütörtök

I Love Deep Szilveszter 2010

Hotel Royal - Royal Club

 

Jimpster (Freerange Records - UK)| Budai | Vic | Nigel Snorter | Madox | Lank | Skiz |  Nova | Rony Breaker | Blatti | Bios 

 

 

 

A Nagykörúton található  Corinithia Grand Hotel Royal szórakozóhelyén a Royal Clubban kerül megrendezésre az idei óévbúcsúztató buli. Az exkluzív rendezvényhelyszín bársonyborítású falaival, zegzugos kialakításával ideális helyszín lesz egy intimebb hangulatú I Love Deep lebonyolítására. Két teremben, este kilenctől reggel hatig 10 remek DJ gondoskodik majd a talpalávalóról. 

 

Több, mint egy éve volt először a vendége az I Love Deepnek Jimpster a Freerange Records feje. Az első trackje több, mint tíz évvel ezelőtt látott napvilágot, azóta számtalan saját kiadvány és remix került ki a kezei alól. Műfaji sokszínűségét jelzi, hogy ezek a trackek ugyan úgy jelentek meg drum and bass mint chill out vagy progressive house válogatásokon.

 

Sokatmondó  Frerange nevű kiadójához  olyan nevek írtak alá, mint  Manuel Tur, a zenéinek finom eleganciájáról ismert Milton Jackson, vagy az örök bohó, Shur-I-Kan. Így aztán, ha csak saját háza tájáról pakolná tele lemezes táskáját, akkor sem lenne hiányérzetünk a jó zenéből. Jimpster szettjeiben a klasszikus, igazi house keveredik valami egészen friss dinamikával, egyszerre érzodik a diszkó, és a műfaj mai hangzásvilága. Mindez megspékelve olyan, látványnak sem utolsó mixeléssel, amelyet a mai, fejlett technikában elkényelmesedett lemezlovasok kevese művel már.    

 

Az I Love Deep Szilveszter 2010 hazai fellépő gárdája impozáns zenei hangulatot ígér az utolsó éjszakára. A Mirror Salonban a zenéről Jimpster mellett Budai és producer társa Vic, Nigel Snorter, Madox (újabb nevén Marco Grandi) és a szilveszter alkalmából visszatérő egykori I Love Deep rezidens Lank fog gondoskodni. 

 

A Poker Clubban Skiz a Deepimpressionből, Blatti a Groovebarból, Bios a Loud Society!-től az I Love Deepen most debütáló Rony Breaker és DJ Nova állnak majd a lemezjátszók mögé. 

 

A hely adottságai miatt korlátozott számú férőhely áll rendelkezésre. Belépőjegyek válthatók december 30-ig Budapesten elővételben a Heaven Store-ban  (1054. Budapest, Fehérhajó utca 12-14. www.heavenstore.hu) 4500 Ft-os áron vagy a Ticketportal országos jegyiroda hálózatában és online: www.ticketportal.hu

 

A helyszínen - a férőhelyek számától függően - teljes árú belépőjegy válható a buli estéjén 21.00 órától kezdve. A teljes árú belépőjegy ára 5500 Ft. 

 

I Love Deep VIP Carddal rendelkező vendégeink számára lehetőséget biztosítunk a helyszíni belépőváltásra elővételes áron. Így az ILD VIP CARD tulajdonosok 4500 Ft-os áron vehetik  meg a buli napján és helyszínén a belépőt. 

 

2010. Január 1-én, reggel 2.30-tól egységesen 3000 Ft a belépő ára, a későn  érkezoknek a szabad férőhelyek függvényében. 

 

10 fő feletti csoportoknak kedvezményes jegyváltási lehetőséget biztosítunk előzetes regisztráció alapján. Írj e-mailt az ilovedeep.info@gmail.com címre további infókért, vagy érdeklodj a (70) 2608006-os telefonszámon munkanapokon 10 és 19 óra között. 

 

Asztalfoglalás - korlátozott számban - lehetséges. A rendelkezésre álló asztalok függvényében, csak telefonon! Érdeklodj a (70) 2608006-os telefonszámon minden munkanap 10 és 19 óra között. 

 

Nyerj belépőt!

 

Játssz velünk december 12-e után és 2 db 2 személyes VIP belépőt és mellé  egy-egy üveg pezsgőt sorsolunk ki weboldalunkon az I Love Deep Szilveszter 2010 rendezvényünkre. Figyeld médiatámogatóink weboldalait és nyerj tőlük belépőket magadnak és barátaidnak!

 

Linkek: 

 

http:/​/​www.ilovedeep.hu

 

http:/​/​www.facebook.com/​ilovedeep

 

http:/​/​www.myspace.com/​ilovedeeprecords

 

http:/​/​www.myspace.com/​jimpster

 

http:/​/​www.myspace.com/​djbudai

 

http:/​/​www.myspace.com/​budaivic

 

http:/​/​www.myspace.com/​madoxbeats

 

http:/​/​www.myspace.com/​lankmuzik

 

http:/​/​www.myspace.com/​nigelsnorter

 

http:/​/​www.myspace.com/​ronybreaker

 

http:/​/​www.myspace.com/​blattimi

 

http:/​/​www.myspace.com/​djnovahungary

 

http:/​/​www.myspace.com/​loudsociety

Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó