Pulzar

Partyajánló

MONITOR SPECIAL @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2009. december 11.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus House
MONITOR SPECIALAhogy a folyók is visszatérnek a medrükbe, úgy billen vissza minden a megszokott kerékvágásba a MONITOR házatáján is és kerülnek vissza a lemezlovasok kedvenc klubjukba a PRESTIGE-be !Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: nyonyofej
összes résztvevő megtekintése

MONITOR SPECIAL @ Prestige (ex Privé), Budapest

Ahogy a folyók is visszatérnek a medrükbe, úgy billen vissza minden a megszokott kerékvágásba a MONITOR házatáján is és kerülnek vissza a lemezlovasok kedvenc klubjukba a PRESTIGE-be !

   

MONITOR SPECIAL - 2009 december 11

Club Prestige - Budapest

 

warm up : MADOX

 

CHRISS & DANDY - all nite long

 

 

Mindenképpen ki kell emelni, hogy a ráncfelvarráson átesett Privé méltóan viseli a Prestige nevet, hiszen a klub még közönségorientáltabb lett - elrendezését tekintve - és még barátibb lett az atmoszféráját illetően.

 

Chriss és Dandy zenei profiljaikat illetően is tökéletesen illeszkedik a klub a lemezlovasok keze alá, így most már többszörösen is érezhető a következő MONITOR est presztízs kérdése.

 

Az alaphangulatot és az irányt MADOX-tól kapja a közönség, aki egyáltalán nem meglepő a Monitor dj pultjában hiszen 2007-ben már egyszer sikeresen melegítette be a táncteret Chriss és Dandy előtt.

Mindkét lemezlovas messzemenőkig elismeri MADOX zenei világát és teljesítményét így bátran mondhatjuk, hogy jó alapokra épül majd az este.

 

További szorzót jelent még a hangulatot illetően, hogy ez az év utolsó MONITOR party - ami garantálja, hogy előkerürnek a 2009-es év legnagyobbjai is melyeket Chriss és Dandy favorizált az elmúlt 12 hónapban - mindezeket természetesen mesterien vegyítve a jelenlegi aktualitásokkal.

 

Ezt a hangulatot és zenei világot az első 400 vendég egy ajándék CD formájában haza is viheti, így a remek warm up mellett itt egy újabb indok a korai érkezésre !

 

Sok szeretettel vár ismét Chriss és Dandy egy újabb családias MONITOR bulira, ami garantáltan napjaink legnívósabb "fizetőeszköze" a hazai zenei életben !

 

 

 


 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó