Pulzar

Partyajánló

Monitor Special @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2009. október 16.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus House
Monitor SpecialExklúzív rezidencia a Club Prestige-ben (Privé) !Chriss és Dandy már régóta álmodozott egy saját - önálló klubestről, ahol kiélhetik magukat hangzástól függetlenül a dj pultot nem kímélve úgy, hogy közben végig megtartják védjegyüket azaz kézjegyüket a house zene igényesebb, dallamosabb, mélyebb, könnyedebb vagy épp határozott ütemein belü!Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Monitor Special @ Prestige (ex Privé), Budapest

Exklúzív rezidencia a Club Prestige-ben (Privé) !Chriss és Dandy már régóta álmodozott egy saját - önálló klubestről, ahol kiélhetik magukat hangzástól függetlenül a dj pultot nem kímélve úgy, hogy közben végig megtartják védjegyüket azaz kézjegyüket a house zene igényesebb, dallamosabb, mélyebb, könnyedebb vagy épp határozott ütemein belü!

Nem kell túlragozni, aki már volt a legendás szabadtéri MONITOR bulik egyikén az tudja miről szólnak ezek a sorok ! Aki pedig még nem élte át a két lemezhuszár önfeledt szettjét azoknak az őszi klubszezon egy kimondott csemegével indul Budapesten !

2009 október 16-án indul a MONITOR SPECIAL, Budapest új patináns klubjában - havi egy alkalommal Chriss és Dandy összeállnak, hogy kicsit elengedjék magukat kompromisszumok nélkül ! A srácok kimondottan várják a kisebb családias hangulatú bulik kedvelőit és a zenei csemegéket igénylő füleket egyaránt !

Az est állandó fellépői Chriss és Dandy azaz a MONITOR, továbbá találkozhattok a hazai szcéna aranykezű kiválóságaival is, hogy havi egy péntek alkalmával igazán kompromisszum mentesen együtt bulizzanak Veletek !

 

MONITOR SPECIAL - havonta egyszer Budapesten a Club Prestige-ben !

További részletek hamarosan : www.chriss.hu , www.truesounds.hu

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó