Pulzar

Partyajánló

Motown Budapest 2. @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. május 16.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Techno, House, Minimal
Motown Budapest 2.Fellépnek Mike Huckaby, Profile25, Naga, Beta és AndreCorvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Az esemény résztvevői:
3 vendég igazolt vissza, például: KyGa Cheer kikko
összes résztvevő megtekintése

Motown Budapest 2. @ Corvintető, Budapest

Fellépnek Mike Huckaby, Profile25, Naga, Beta és Andre

Mike Huckaby kezdettől fogva barátságosan mosolygott a Record Time Shop pultja mögül minden egyes betévedő korongvadászra. Az a fajta ember, aki hisz a lassú és megfontolt lépésekben. Több, mint egy évtizedig formálta az emberek ízlését a roseville-i Record Time boltban, ahol olyan nevek léptek fel pályafutásuk elején, közepén, csúcsán mint a Crystal Method, Eminem, Kid Rock, Magda, Jeff Mills, Ritchie Hawtin, Carl Craig, Queens of the Stone Age, GWAR...

 

A Motown egyik legmegbecsültebb alakja és lemezpörgetője a Hairy meghívásából érkezik Budapestre, hogy a 80-as évek elejétől fogva mindig, már másodszor is ugyanazt adja majd a közönségnek: a megfelelő partyt.

 

ABLETON LIVE WORKSHOP: - Ha még ismerkedsz a zeneírással, vagy már van tapasztalatod, de  kérdéseid lennének, tedd fel őket az Ableton Live! hivatalos oktatójának! Mike Huckaby anyanyelvi szinten beszél a programok nyelvén, a Live! mellett a Reaktor virtuális hangszer nagy tudora is, mellyel  teljesen egyedi hangzásokat kölcsönöz zenéinek. Az est másik prezentálója SanFransiscoBeat, mindenki Egere, ám nem mindenki tudja miképp is készülnek a stúdióban saját zenéi. Ha erre is kiváncsi vagy, 20.30-tól várunk Téged is a workshopra, illetve az azt követő Motown Budapest partyra, melyen a detroiti legenda mellett Naga, Beta és Andre szórakoztat. Az Ableton bemutatóra váltott jegyek termesztésen az esti rendezvényre is érvényesek!

 


A Hairy bemutatja!

Motown Budapest 2.
Május 16. @ Corvintető

20.00-21.45
Ableton Live Workshop with

Mike Huckaby /Detroit/(USA)
Profile25 aka SunFranciscoBeat Live

22.00 Motown Budapest 2.

Mike Huckaby /Detroit/(USA)

Naga
Beta
Andre

A további infok és részletek hamarosan!

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Hairy művészek az Exiten!

    A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
  • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

    Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
  • Butane Inetrjú

    Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
  • Andre @ Long Track

    A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó