Pulzar

Partyajánló

Motown Budapest 2. @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2009-05-16
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Techno, House, Minimal
Motown Budapest 2.Fellépnek Mike Huckaby, Profile25, Naga, Beta és AndreCorvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Az esemény résztvevői:
3 vendég igazolt vissza, például: KyGa Cheer kikko
összes résztvevő megtekintése

Motown Budapest 2. @ Corvintető, Budapest

Fellépnek Mike Huckaby, Profile25, Naga, Beta és Andre

Mike Huckaby kezdettől fogva barátságosan mosolygott a Record Time Shop pultja mögül minden egyes betévedő korongvadászra. Az a fajta ember, aki hisz a lassú és megfontolt lépésekben. Több, mint egy évtizedig formálta az emberek ízlését a roseville-i Record Time boltban, ahol olyan nevek léptek fel pályafutásuk elején, közepén, csúcsán mint a Crystal Method, Eminem, Kid Rock, Magda, Jeff Mills, Ritchie Hawtin, Carl Craig, Queens of the Stone Age, GWAR...

 

A Motown egyik legmegbecsültebb alakja és lemezpörgetője a Hairy meghívásából érkezik Budapestre, hogy a 80-as évek elejétől fogva mindig, már másodszor is ugyanazt adja majd a közönségnek: a megfelelő partyt.

 

ABLETON LIVE WORKSHOP: - Ha még ismerkedsz a zeneírással, vagy már van tapasztalatod, de  kérdéseid lennének, tedd fel őket az Ableton Live! hivatalos oktatójának! Mike Huckaby anyanyelvi szinten beszél a programok nyelvén, a Live! mellett a Reaktor virtuális hangszer nagy tudora is, mellyel  teljesen egyedi hangzásokat kölcsönöz zenéinek. Az est másik prezentálója SanFransiscoBeat, mindenki Egere, ám nem mindenki tudja miképp is készülnek a stúdióban saját zenéi. Ha erre is kiváncsi vagy, 20.30-tól várunk Téged is a workshopra, illetve az azt követő Motown Budapest partyra, melyen a detroiti legenda mellett Naga, Beta és Andre szórakoztat. Az Ableton bemutatóra váltott jegyek termesztésen az esti rendezvényre is érvényesek!

 


A Hairy bemutatja!

Motown Budapest 2.
Május 16. @ Corvintető

20.00-21.45
Ableton Live Workshop with

Mike Huckaby /Detroit/(USA)
Profile25 aka SunFranciscoBeat Live

22.00 Motown Budapest 2.

Mike Huckaby /Detroit/(USA)

Naga
Beta
Andre

A további infok és részletek hamarosan!

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

 • Hairy művészek az Exiten!

  A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
 • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

  Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
 • Butane Inetrjú

  Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
 • Andre @ Long Track

  A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó