Pulzar

Partyajánló

Contrast @ Sunny Lounge, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. március 27.
Helyszín Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Stílus Minimal, Deep House, Tech-house
ContrastSZÍNVONALAS SZÓRAKOZÁS, MINÕSÉGI ZENE!Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.

Contrast @ Sunny Lounge, Budapest

SZÍNVONALAS SZÓRAKOZÁS, MINÕSÉGI ZENE!

Új állomásához érkezett a Contrast partysorozat!

 

Ezúttal az óbudai Sunny Lounge klubban kerül megrendezésre, ami nem csak az egyszerû megközelítés miatt jó választás, de a színvonalas szórakozás is garantált. A hely adott, és ha ezt párosítják a legjobb DEEP, MINIMAL és TECHHOUSE zenékkel, tehetséges és tapasztalt zenészek prezentálásában: kijelenthető , hogy senki se fog csalódni mind két helyszínen!

 

A fellépõkrõl pár szóban:

 

Akik megfordultak 1996 és 1998 között a siófoki Flörtben, vagy 2000 és 2003 között a mára már legendává lett Home Clubban, azok bizonyára emlékeznek e korszakok egyik lemezlovasára, aki nem más, mint ANDY SLATE. Az utóbbi pár évben itthon nem igazán hallhattunk felõle, de attól függetlenül nem töltötte idejét semmittevéssel. Ez idõ alatt élt az USA-ban, ahol hangmérnökként tevékenykedet, egy saját szerzõi albumon dolgozott és számtalan remixeket készített a legelismertebb lemezkiadóknak, mint pl. a GLOBAL UNDERGROUND, CR2, BEDROCK. Mind emellett ismert és elismert szakmabeliek társaságában játszhatott, többek között megfordult New York, San Francisco és Miami leghíresebb klubjaiban is. Egy ideig újra visszatért hazánkba, így újra élõben hallhatjátok, vagy megismerhetitek kitûnõ zenéjét.

http:/​/​www.andyslate.blogspot.com

http:/​/​www.myspace.com/​djandyslate

 

Az est fényét emeli továbbá a Karmatronic Records lemezkiadó fõ producere, ACHILLES FILIPPO SPARTA is, aki kivételesen exkluzív minimal-techhouse szettével kedveskedik kifejezetten a Ti örömötökre.

http:/​/​www.karmatronicrecords.com

http:/​/​www.myspace.com/​karmatronic

 

BEN DIVE nevét többek között az általa vezényelt, és 4 éve futó Consonance Progression klubestek által ismerhetitek. Ahhoz kétség sem fér, hogy a mostani alkalommal is hozzáértõ kezekkel fogja pörgetni a lemezeket, és hozza a tõle megszokott színvonalat. Õt a hely Lounge részén hallhatjátok az este folyamán.

http:/​/​www.bendive.com

 

DAVID RICARDO neve mind DJ-ként és producerként is ismerõs lehet nektek BRICKLAKE néven.  Olyan neves elõadók játsszák trackjeit és azok remixeit, mint Carl Cox, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Steve Mulder, valamint a hazai DJ élvonal egyik, méltán híres lemezlovasa, Hamvai P.G. is felvette legutóbbi, Freedom néven kiadott albumára.

http:/​/​www.bricklake.com

http:/​/​www.myspace.com/​bricklakeakadavidricardo

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó