Pulzar

Partyajánló

BommBomm #10 @ Mono, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. február 14.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus Electro, Tech-house, Trance, Progressive House
BommBomm #10Tán nem véletlen, hogy Valentin napra esik a BommBomm partysorozat 10. epizódja...Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

BommBomm #10 @ Mono, Budapest

Tán nem véletlen, hogy Valentin napra esik a BommBomm partysorozat 10.
epizódja...

"Hiszen ennyi év után is szerelmesek vagyunk belé (pedig még dj-vizsgánk sincs). A jubileumot nem ünnepelhetjük szerényen - két szuperkategóriás vendégünk is lesz. A lemezkavaróban a NVC jeles képviselője, a sok nicknevet megért Tempo! fog hangokat szabályozni és szinkronizálni - a tőle már tán megszokott tört és egyenes, de mindenképp ropogtatós adagokban. Az ExLex Visuals-t pedig a Csehországból ideérkező Vj Kolouch fogja kiegészíteni. Mi már láttuk a szétrobbanó katicabogarait: Legutóbb Cristian Vogel liveactje alatt vetített a Brno-i NewNew Festival-on (képeket itt láthatunk róla - http://planb.hu/gallery/brno2008/DSC05808). Reméljük a BommBomm-on még nagyobb tekintetragasztást hajt majd végre sajátkészítésű grafikáinak manipulálásaival. Ne feledjük, hogy ezúttal is vidám, szomorú, gyorsabb és lassabb elektronikus zenékkel készülnek a rezidensek is (Banyek-levomesur-Plesiv), túllendülve a klub "8bit-techno-bootlegs"
címkézésén, hogy méltóképpen ünnepelhessék a kultúra szent titkait. Négy év után benyomták a felvevőgombot, s lám, ilyet is szoktak játszani ->->->Spéci vendégek:
     Tempo! (No Vidra Crew)
     VJ Kolouch (CZ)
Helyi vagányok:
     Banyek (Bitlab Records/Cod)
     Plesiv (PlanB)
     Levomesur (PlanB)
     ExLex Visuals

Linkek:
     http:/​/​www.myspace.com/​vjkolouch
     http:/​/​www.bitlabrecords.com
     http:/​/​www.planb.hu
     http:/​/​www.nvc.huLast.fm-en:
    http:/​/​www.last.fm/​event/​887139
 


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó