Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft

Partyajánló

I Love Deep / Post New Years Eve Party @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2009. január 10.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus House, Deep House
I Love Deep / Post New Years Eve PartyFergeteges újévköszöntő partyval startol az I Love Deep 2009-ben.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

I Love Deep / Post New Years Eve Party @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fergeteges újévköszöntő partyval startol az I Love Deep 2009-ben.

Alig túl a szilveszteren, január második szombatján máris indul az új I Love Deep évad, egy régi ismerőssel,a német Plastic City vezető művészével, az „időíróval”, azaz Timewriterrel.  A lemezlovas és producer 2008-ban sem tétlenkedett. Az elmúlt évben 17 kiadványon jelent meg valamilyen formában. Egy-egy szerzeményével, vagy társszerzőként olyan megjelenéseken találkozhatunk a nevével mint, a Tom Midletton által jegyzett Rennaisance 3D, az Ibiza Sonica: Cultura De Radio vol.1, Terry Lee Brown Jr. 11. Terry’s Caféja vagy a szintén általa jegyzett Softpack produceri albumon, mint közreműködő jelent meg egy számmal. De Babak Shayan is válogatott tőle, az által mixelt Sunrise At Sas Salinas (Ibiza) CD-re.

Ezen sikereken túl, talán a még nagyobb elismerés, hogy munkái többeket is megihlettek, s így láthatott napvilágot, immáron másodjára a Resensed Part Two, mely legutóbbi szerzői albumán megjelent tarckek újraértelmezéséből született.

Két órában számot adni az utóbbi hónapok zenei terméséből igazi kihívás lesz, ugyanakkor valódi élmény a partyra látogatóknak.

Az új év sem indulhat az I Love Deep rezidensek nélkül, így természetesen ezen az éjszakán is pultba lép Budai & Vic, Madox és Lank.

 

Érkezz ezúttal is korábban, hogy a legkedvezőbb áron válthass belépőt!

A 22 és 23 óra között érkezők egységesen, 1800 Ft-ért juthatnak be a rendezvényre. 23 óra után a szokásos belépők mellett látogatható a party.

Ne hagyd otthon I Love Deep VIP kártyádat sem hiszen, a kedvezményes belépő mellett a VIP részleg látogatására is feljogosít.

 

 

2009. január 10. szombat

I Love Deep / Post New Years Eve Party

Club Privé

 

The Timewriter (Plastic City / D)

Budai & Vic

Madox

Lank

 

Club Privé

1026. Budapest,Tölgyfa utca 1-3.

 

Kérjük, érkezz minél korábban, a hosszas sorban állást elkerülendő! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006, e-mail: info.ilovedeep@gmail.com

 

www.ilovedeep.hu  www.djbudai.com  www.myspace.com/​thetimewriter  www.prive.hu

Belépő (csak a helyszínen): 2000 Ft (ILD VIP CARD) / 2500 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés) / 3000 Ft (kedvezmények nélkül) e-flyer letölhető: www.ilovedeep.hu, vagy bármelyik, az I Love Deep-ről beszámoló weboldalról.

Kapcsolódó cikkek

  • Kedves techno közösség!

    "Büszkén jelentjük be exkluzív 24 órás rádióműsorainkat két ünnepi esemény; Tim Rives -, és az NGoHT 5. születésnapja alkalmából!"

Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó