Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Lupa Winter @ Sunny Lounge, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 27.
Helyszín Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Stílus House
Lupa WinterTalán Te is hallottál már a Lupa Beach Partyról. Ez az a buli, ami nyaranta kerül megrendezésre a Luppa-tó partján és évről évre több fiatalnak jelent feledhetetlen élményt, páratlan feelingjével és különleges hangulatával.Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.

Lupa Winter @ Sunny Lounge, Budapest

Talán Te is hallottál már a Lupa Beach Partyról.
Ez az a buli, ami nyaranta kerül megrendezésre a Luppa-tó partján és évről évre több fiatalnak jelent feledhetetlen élményt, páratlan feelingjével és különleges hangulatával.

Lupa Winter in Club Sunny – 2008.12.27.

A tóparti buli fedett változata a vadonat új Club Sunny falai közt


Lupa Beach vs. Lupa Winter?

Talán Te is hallottál már a Lupa Beach Partyról.
Ez az a buli, ami nyaranta kerül megrendezésre a Luppa-tó partján és évről évre több fiatalnak jelent feledhetetlen élményt, páratlan feelingjével és különleges hangulatával.

A Lupa Winter a szervezők téli napokra tartogatott csemegéje, amikor is egy zárt helyszínen a nyári emlékeket idézve bulizhatunk a már jól megszokott hangulatban.

Az idén a téli rendezvény egy vadonatúj, gyönyörű clubban kapott helyet, a tóparttól nem messze. A Sunny Lounge kibővített változata, a Club Sunny biztosít ezúttal egy messzemenőkig igényes helyszínt a felhőtlen szórakozáshoz.

Regisztráld magad és egy ingyen Long Drink-el várunk!!!

DJ-k?

Mint mindig, ezúttal is Kitto melegít, a slágeresebb zenéktől egészen az előre mutató house-ig. Utána Twisted Soul, aki a nyári party csillaga volt, eszelősen kemény, mégis igényes muzsikáival. Őt két új játékos követi. Először tudhatjuk rendezvényünkön Peat Noise-t és barátját Gaben-t. Mindketten tehetséges, feltörekvő hazai lemezlovasok, akik ezúttal B2B szettben bizonyítanak a Lupa Party közönségének. Az estet pedig Matula zárja a tőle megszokott, feledhetetlen hangulatot idéző zenéivel.

Hol is van ez?

A Hajógyári sziget előtt, a Szentendrei úti felüljárónál, a Szentendrei út 36-os szám alatt.
A városból kifelé haladva, baloldalon találjátok a feliratozott és kivilágított épületet, a Bogdáni úti kereszteződésnél. Segítenek a már megszokott Lupás feliratok.

2008.12.27. – Lupa Winter in Club Sunny

Line-up:

Kitto
Twisted Soul
Peat Noise vs. Gaben
Matula

Belépő: 1000HUF
Start: 22.00
End: 06.00

Infoline: 30/967-3300

Ha bejött a nyári feeling, ne hagyd ki a télit sem!

www.lupabeach.hu

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó