Pulzar

Belépő
Lányoknak, éjféligIngyenes
Lányoknak, éjfél után1 000 Ft
UraknakIngyenes

Partyajánló

Essential Deadcode Night Show @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. november 28.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus Progressive House, House, Techno,
Essential Deadcode Night ShowEgy igazi csemegét kínálunk november utolsó péntekjén, a már megszokott, minden negyedik pénteken lévő Essential Times egy kicsit átalakul, illetve kiegészül két kiváló dj-vel:Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: AmnesiaPCS
összes résztvevő megtekintése

Essential Deadcode Night Show @ Tabu, Budapest

Egy igazi csemegét kínálunk november utolsó péntekjén, a már megszokott, minden negyedik pénteken lévő Essential Times egy kicsit átalakul, illetve kiegészül két kiváló dj-vel:

11.28.-án Essential Deadcode Night Show, a Tabuban!!!

 

Hot X és Coyote, a Deadcode Production tagjai fogják még emlékezetesebbé tenni az éjszakát, egy helyszínen, ahol csak a név a Tabu, minden más megengedett.

A magyar partyzóknak nem kell bemutatnunk a szakma két kiválóságát, azonban néhány mondat az eddigi pályafutásukról:

 

Hot X 1996-ban megalapította társaival (Horváth Attila, Kiss Ákos) a Deadcode Productiont, mely társaság 1996. 03.16-án megrendezte Sopronban az első Hyperspace-t. E nap történelmi dátumként vonult be a magyar techno-világ életébe. Az óriási érdeklődés miatt a rendezvénysorozat 1998 -ban Budapestre költözött, a mára szintén legendává vált Patex épületébe. 2000-ben a Patex 2, majd 2001 - be a Complex rendezvényközpont lett a rendezvénysorozat útja. 2004 decemberétől új helyszínen a budapesti Events Hall –ba költözött az addigra már Magyarország legnagyobb partsorozatává nőtt Hyperspace.

A Deadcode megalakulásától kezdve Hot X látja el a művészeti vezetéssel járó feladatokat, azaz elsősorban ő dönt a Hyperspace vendégfellépőinek kilétéről és a rendezvény arculatáról.

Promoteri pályafutásával párhuzamosan Hot X dj-karrierje is beindult, 1997-től kezdve folyamatosan kapja a felkéréseket Magyarországról és külföldről (Ausztria, Szlovákia, Jugoszlávia, Horvátország, Csehország, Portugália, Japán) klubjaiba, fesztiváljaira.

2000-ben készül el Hot X első, Igor Do’Urden közösen készített mixalbuma, a Hyperspace 2000, mégpedig osztrák kiadásban.

Pár év tapasztalat után szintén 2000-ben elérkezettnek látta az időt egy saját label megalapítására. Megszületik a Deadcode Records, Magyarország első techno-kiadója.  2004 év elején, itt jelent meg Hot X eleven-O-one című EP-je , amelyre olyan producerek készitettek remixeket mint The Advent és Wla Garcia.

Hot X sikereinek titka egyébként dj-ként és producerként is egy és ugyanaz: dinamikus, táncorientált elektronikus zene, techno-tól az electro-ig.

Az ezredforduló utáni években Hot X és a Deadcode vezető pozíciója a honi elektronikus szcénában egyre inkább megdönthetetlenné vált. Ennek igazolásaként 2003-tól –, a Budapest Parádé Bónusz és a szilveszteri AXEtázis Bónusz után – már az Európa-szerte híres Sziget Fesztivál elektronikus zenei programjáért is Hot X és a Deadcode production felel.

 

Coyote – polgári nevén Pörneczi Gábor – 2003-as év második felében csatlakozott Magyarország legnagyobb rendezvényszervező csapatához, a Deadcode Production-hoz. A mindenkori magyar techno-ban immáron 10 éve vezető, irányadó szerepet betöltő party sorozatot, a Hyperspace-t is magáénak tudható csapat tagjaként új kapu nyílt meg  Coyote előtt. A szakma nemzetközi elitjével lép fel rendszeresen, zenei korlátok, megkötöttségek nélkül prezentálva az általa képviselt elektronikus tánczenei vonalat. Aki már hallotta játszani, az tudja, hogy Coyote egy igazi zenei „Freak”. A szettjeiben techno, house, rock, electro, acid, minimal, pop zene, hip-hop, minden előfordul, amit mixelni lehet. Sokszínű, friss, modern hangzásvilágával, haladó szemléletmódjával Coyote lemezlovas karrierjének ívelése megállíthatatlannak tűnik.

 

A két vendég dj után a Tabu rezidense, Sterbinszky veszi át a pultot, a veretős éjszakát pedig Kühl Tomi zárja, reméljük mindenki számára világos, ez a party kihagyhatatlan!!

 

A Ballantines presents jóvoltából, egész éjszaka:

Ballantines + Red Bull 1=2!!!

 

Helyszín: Tabu Lounge – Budapest, Mammut2, 4. emelet
Web:               http:/​/​www.tabulounge.hu

www.hotx.hu

www.myspace.com/​djhotx

www.deadcode.hu

www.djcoyote.com

www.myspace.com/​coyotedj

www.deadcode.hu

Belépő: Hölgyeknek éjfélig ingyenes, utána 1000HUF

Uraknak: éjfélig 1000 HUF, utána 2000HUF

Info:    +36.30.270.63.95, +36.30.747.19.31

 

 

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó