Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjféligIngyenes
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft
LányoknakIngyenes

Partyajánló

Dirty Halloween a TABU-ban! @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2008-10-31
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus Progressive House, House
Dirty Halloween a TABU-ban!A tavalyi teltházas buli után, vajon most, 2008-ban, a város magaslati klubjában 5 sikerre éhes dj mit művel majd a közönséggel a szellemek éjszakáján?!Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Dirty Halloween a TABU-ban! @ Tabu, Budapest

A tavalyi teltházas buli után, vajon most, 2008-ban, a város magaslati klubjában 5 sikerre éhes dj mit művel majd a közönséggel a szellemek éjszakáján?!

Erre a kérdésre, igen tisztelt Hölgyeim és Uraim, a zene fogja megadni a választ! No meg a rá érkezett reakció, azon a „borzongató” napon is! A Trusesounds és a Foundation Records reprezentálásában Dirty Halloween Party lesz a Tabu Lounge-ban október 31-én. A lemezjátszóknál a fix.tv egykori dj műsorának csapata Mattan, Invoice és Perutech szórakoztatja majd az elektronikus zene szerelmeseit, a nagysikerű Yvel and Trstan producer párossal. Úgyhogy a progressive muzsikák rajongóinak kifejezetten jó Halloween ígérkezik október hónap utolsó napján. Szlogen most nincs, csak annyit mondhatunk, hogy ott a helyed!

Egész éjjel Martini promóció bolondítja a hangulatot, illetve Haloweeen alkalmából teljesen új designba öltözik a ház, minden részletet megtudsz, ha már végig sétáltál a vörös szőnyegen.

A belépés éjfélig MINDENKINEK INGYENES!
Éjfél után: hölgyeknek ingyenes, uraknak 1500HUF+red bull bón

További innfó: www.tabulounge.hu
Asztalfoglalás: 30/747-1931

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó