Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

TechnOpen @ Bregyóközi Parkerdő

TechnOpen @ Bregyóközi Parkerdő

2008.június 13. péntek - TechnOpen (A zöld szellem) - Székesfehérvár, Bregyóközi Parkerdő

DJ-k: Jay Cortez, Calman, Dorian Knox, Rexam, Sági A.
House stage: Neulander, Jámbor, Saman, Cheeky, Flotho

Belépés díjtalan!

Info: www.chobee.hu, www.darktechno.hu

Ajánlott lemezek

  • Sashától a hármast

    Nem régiben kerül ki a világ hálóra DJ SASHA 2008 június elsején játszott szettje, ami az ibizai Space nyitó buliján lett rögzítve.
  • Hamarosan itt az új Luke Slater lemez!

    A VIVA eeelektro szilveszer party egyik kiemelt fellépőjének, LUKE SLATER-nek új mix lemeze jelenik meg A Resist Records gondozásában, 2005. január 28-án! Az album dupla CD és 3 LP formátumban lesz elérhető. A lemez a „FEAR AND LOATHING” ( Félelem és reszketés) című korábbi, nagysikerű album (React - 2001) „folytatása”.
  • MORE FAVORITE TOOLS

    Az XXX records legújabb kiadványát ezúttal Cristian Varela készítette el, a legendás Favorite Tools sorozat keretein belül.

Kapcsolódó cikkek

  • Groove Armada és Maya Jane Coles az Exit-en!

    Az EXIT Fesztivál Dance Arénája fog otthont adni a Groove Armada vadiúj Red Light ‘Decks & FX’ élő performanszának, Július 9-én. Az elmúlt évtizedben a banda az egyik legnagyobb dance csapatává note ki magát, olyan hatalmas sikerű albumokkal a zsákban mint például a Vertigo, ami 1999-ben platina lemezes let az Egyesült Királyságban, valamint a ‘Goodbye Country: Hello Nightclub’, ami 2001-ben aranylemez lett. 2010-ben a sorban hatodik stúdió albumukat adta ki a banda, a ‘Black Light’-ot, ami Grammy jelölést kapott a Legjobb Elektronikus Album kategóriában, és most 2011-ben egy új és izgalmas zenei fejezet nyílik az életükben. Kedvenc fesztiválozóink, Andy Cato és Tom Findlay újra a Dj pult mögé állnak, hogy a Red Light projektjüket bemutassa az EXIT közönségének.
  • Az Exit Fesztivál új fellépői: M.I.A. és Better Lost Than Stupid

    Az angol M.I.A. formáció a girl power nevében jön idén az EXIT Fesztiválra, ahol pénteken fognak fellépni, július 9-én. A hip-hopot, elektronikát, dance és alternative jegyeket ötvöző eklektikus dallamairól elhíresült M.I.A. két nagysikerű album, az Aural és Kala után tavaly tért vissza egy vadonatúj single-lel, a ‘/\/\ /\ Y /\’-val (értsd: MAYA), amit Los Angelesben vettek fel, és olyan társelőadókat vonultat fel, mint Rusko, Diplo, Blaqstarr és Switch. Az eredmény egy nagyon ütős dubstep bass hangzásvilág, vegyítve némi industrial zajköpennyel. A ‘/\/\ /\ Y /\’ studio albumot a világ technikai vívmányai ihlették, valamint a közösségi megosztás, amit a Facebook-nak köszönhetünk.
  • Mennyek Kapui frissítve!

    Elkészült a Kömlődi Ferenc és Pánczél Gábor által írt Mennyek Kapui című könyv javított, jelentősen bővített kiadása.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó