Pulzar

Raiden

Raiden ha akarná (de nem akarja) sem tagadhatná le, hogy óriási hatással volt rá a súlyos, zakatolós minimáltechno. Technomániája mellett imádja a breakeket is, ígyhát végül a drum and bass techno uralta irányzatánál kötött ki.

Harapós, sötét, de egyben mély hangzásvilága mára védjegyévé vált. Raiden vagy néhanapján Jarman 2002 óta van nyomatékosan jelen a dnb világában, bemutatkozását Friction és Nu Balance segítették Transparent kiadójukon. Innen csak egy ugrás volt a legkeményebb zenék neves gyűjtőhelye, a Renegade Hardware, ahol a Muzik Magazine által a egy szavazáson a 20 legjobb track közé választott 'Fallin' is megjelent. Raiden jelenleg saját, Offkey nevű kiadóját igazgatja, ahol olyan hasonló gondolkodású producerek munkáit jelenteti meg, mint Propaganda, Temper D & K-Fire, Prode, The Sect vagy a német ördögfióka The Panacea. A kiadó mellett produceri tevékenységét sem hanyagolja el, mostanság Dylan és Loxy is társai voltak a stúdióban, sőt a svéd technozseni Adam Beyer is, akinek Raiden segít drum and bass (!) számai elkészítésében. A Raiden-kép azonban nem lenne teljes, ha nem szólnánk arról is, hogy milyen DJ emberünk. A válasz tömören: eszement.

Archív partyajánlók

Ajánlott lemezek

  • The Dungeonmaster's Guide

    Dieselboy az amerikai Drum&Bass meghatározó egyénisége,a 'Project Human' után végre új mix CD-vel örvendezteti meg a stílus lekötelezettjeit!

Zenei stílusok

  • Goa

    A goatrance kialakulásának kezdetei az 1990-es évekre tehetőek, ám a kultúra sokkal messzebbre nyúlik vissza az időben, pontosan az 1960-as évek végére.
  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó