Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Tabu in Progressive @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. június 6.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus Dance, House, , House,
Trance, Breakbeat, Breaks, Drum and Bass,
Jungle, House, Progressive House
Tabu in ProgressiveBudapest legelegánsabb szórakozóhelye, a Tabu Lounge Club nyáron is, zavartalan nyitva tartással várja vendégeit, a legjobb bulikkal, hangulattal, partyarcokkal, és hűsítő italakciókkal. Ha nem szeretnéd az időjárás szeszélyeire bízni magad és inkább klimatizált helyiségben szeretnél bulizni, egy igényes helyszínen, akkor számodra tökéletes nyár következik.Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Tabu in Progressive @ Tabu, Budapest

Budapest legelegánsabb szórakozóhelye, a Tabu Lounge Club nyáron is, zavartalan nyitva tartással várja vendégeit, a legjobb bulikkal, hangulattal, partyarcokkal, és hűsítő italakciókkal. Ha nem szeretnéd az időjárás szeszélyeire bízni magad és inkább klimatizált helyiségben szeretnél bulizni, egy igényes helyszínen, akkor számodra tökéletes nyár következik.

A péntek éjszakák továbbra is a house és a progessive jegyében telnek, június első péntekje a Tabu in Progressive következő bulija, amelynek rezidense dj Matthew, az est azoknak szól, akik szívesen emlékeznek vissza az elmúlt másfél évtized buli élményeire és az ezekhez társítható, immár örökzöld progi zenékre is. Az est folyamán a progressive stílus fénykorának legjobb és legismertebb zenéi is elhangzanak, természetesen a legfrissebbek mellett. További djk: Screw-Jay a Matthew Industry-ból, illetve egy ifjú titán Tommy Mind.

Aztán június 13-án immár sokadszorra áll a keverőpult mögé Sterbinszky, a minőségi house zenék hazai éllovasa  a The First Class Event  elnevezésű partyn. Az exkluzív party warm-up szettjéért a bevett szokásoknak megfelelően, Veeco a felelős, aki 01h-kor adja át a pultot Sterbynek, aki különleges, kizárólag a TABU-ban hallható 4 órás szettjét pörgeti egészen hajnal 05h-ig! Magyarország egyik legnépszerűbb és legelismertebb Dj-je júniusban is mindenkit elvarázsol előremutató, modern klubzenéivel, amelyek között persze időről időre fellelhetjük saját szerzeményeit és a  SEQUENCE 11 aka STERBINSZKY projekt legújabb remixeit is!

Minden hónap harmadik péntekje egy különleges gyöngyszem: a „Sound of Cream” sorozat, amelyen a ma legjobban keresett, de csak szinte nálunk hallható, táncolható klubzenék hangzanak el. Nem véletlen a szlogen választása sem: „The Melodic Progression”. Melodikus, érzelmekkel teli, dallamos minőségi hangzás az, amit itt kaphat. A két rezidens Tebron, és Antoos minden alkalommal a maximumot próbálják kihozni az emberekből. Őrült tánc, és energia jellemzi az estét. Aki volt már akár egy ilyen rendezvényen is, az tudhatja, hogy nem fog csalódni!

 A beharangozók folytatása következik, keresd mindig a friss híreket!!!!

További info: www.tabulounge.hu, illetve info@tabulounge.hu

TABU IN PROGESSIVE

nyáron is a Tabuban

 

A tengerpart hangulatát varázsolja el hozzánk péntek este a TABU IN PROGRESSIVE!

Na senki ne gondoljon arra hogy talán valami elveteműlt latin ütemeket keverünk majd elektronikus alapokkal, inkább az Amsterdami éjszakák lejobb zenéit hozzuk el nektek!

 

Matthew május 2-án Hollandia egyik legnagyobb fesztiválján /BRUUT FESTIVAL/ zenélt több mint 100 dj társaságában!

Nagyon sok jó zenét hozott haza a lemezestáskájában, amit péntek este le is fog pörgetni nektek!

Hallgasd meg Te is mi a menő ma Amsterdam progi bulijain és hogy Matthew milyen szettel képviselte kishazánkat!

 

http://www.matthewindustry.hu/downloads/matthew_bruutfestival_livemix.mp3

 

 

Péntek este semmiképp se maradj otthon, hanem gyere és légy részese a nyár első Progressive bulijának a Tabuban, ahol este 10-től reggel 5-ig folyamatosan a legjobb progi zenék csendűlnek majd fel, Tommy Mind, Screw-Jay, és Matthew prezentálásában!

 
 

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • 10 éves a Defected Records

    A londoni székhelyű Defected Records februárban fogja ünnepelni a 10. születésnapját egy különleges 5 CD-s válogatással, ami a kiadó 60 legnépszerűbb slágerét fogja tartalmazni.
  • Bob Sinclar a hazai listák élén!

    Kevés olyan előadó van, akár kishazánkban, akár a nemzetközi élbolyban, aki hónapok óta szinte kirobbanthatatlan a listák éléről: Bob Sinclarről elmúlt egy éves sikersorozata után ez maximálisan elmondható.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó