Pulzar

Rádió Deejay Emlékparty @ Monroe Club - Maglód

Május 17. szombat: RADIO DEEJAY EMLÉKPARTY
Újra összeáll a Radio Deejay legendás csapata!: DJ NEWL, 5-VÖS, FLASH, NEWTONE, MATTHEW, és a műsorvezetők: Repkényi Dóri és Zizi! A két éve megszűnt, magyar rádiózásban kultikus helyet kivívott Radio DeeJay ezen az estén újra megelevenedik a Monroe falai között. Az egykori Radio Deejay műsorvezetők és lemezlovasok egy monumentális party keretében térnek vissza közétek, hogy felelevenítsék a dicsőséges korszakot. A hangulathoz a Fütyülős járul még hozzá látványos show-val, ajándékokkal, italakciókkal és ajándék Radio Deejay lemezekhez is hozzájuthatsz. Béres Zoo és Nyalaka most igazoltan távol lesz, mert külhonban borzolják a jobb sorsra érdemesek idegeit, viszont a partyn más meglepetésvendégekkel is találkozhatsz. (Animal Cannibals ? stb...). Ha eljössz, újra meghallgathatod, hogy miért a Radio Deejay volt a legjobb!!!


Május 24. szombat: Monroe Szezonzáró - Coronita Commando - Andrewboy/Miss Siva/DeepJunior
MONROE SZEZONZÁRÓ-AZ UTOLSÓ TÁNC
Ezen az estén a 3 Coronita-ceremonóiamester búcsúztatja a Monroe tavaszi szezonját. Andrewboy (Coronita), Miss Siva (Coronita) és DeepJunior (Coronita, Monroe) a leghúzósabb coronitás slágerekkel pakolta tele lemeztáskáját, hogy még egyszer, egy nagyot bulizhassanak veletek a nyári szünet előtt és Matthew-val együtt megköszönjék nektek ezt a csodás időszakot. Gyere el és add át magad önfeledten a dallamoknak: hadd repítsenek el egy más világba és élvezd utoljára ebben a szezonban ahogy a Monroe elvarázsol. Kezdődjék hát az utolsó tánc...

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Robag Wruhme - Wuppdeckmischmampflow

    Január 17-én lát napvilágot Robag Wruhme új mixlemeze. Az előzetes hírekkel ellentétben DJ Koze Pampája helyett az amúgy sem gyenge Kompakt-féle mixpedigrét erősíti a lemez.
  • Cocoon J, mint június

    Ígéretes művészek a Cocoon 10. válogatásán.
  • From Frankfurt to Mannheim

    A következő hónapban jelenik meg a Cécille első debütáló anyaga From Frankfurt to Mannheim címmel.
  • FABRIC, Jay Haze, jótékonyság

    Jay Haze lesz a közismert Fabric mixsorozat következő művésze.
  • Mi szól majd a temetéseden??

    A Get Physical gondozásában február 6-án jelenik meg a Final Song nevezetű összeállítás. A lemezen híres előadók saját temetésükre szánt búcsúdalainak gyűjteménye hallható.
  • Terry Lee Brown Jr.- Terrys Cafe 10

    A német deep house fenegyereke elérkezett legendás sorozatnának 10. darabjához. A kiadvány rendhagyó módon két korongot tartalmaz. Az első korong a megszokott terrys cafe hangulatában telik olyan előadók műveivel mint: Milton Jackson, The Timewriter, Phonique és természetesen a mestertől is találhatunk egy művet a lemezen.

Kapcsolódó cikkek

  • LOVE FAMILY PARK 2011 – Tartozz Te is a Love Family-hez!

    2011 júliusának első vasárnapja a Love Familiy-é. Mainwiesenben, Hanauban a legjobb szettek és legkiválóbb előadók családként ünnepelnek az odalátogatókkal – csak egy kicsit másképp. Július 3–án, ragyogó napsütésben, az elektronikus zene szerelmesei az év legszebb napját tölthetik el .
  • Ötödik Heineken Balaton Sound: Tizenkét biztos pont

    Július 7-10 között ötödször gyűlnek össze Zamárdiban a zene és a Balaton szerelmesei. A varázslatos atmoszférájú Balaton-parti helyszínen négy nap alatt tömegével találkozhat a közönség a világ legfontosabb zenekaraival és DJ-ivel, közülük első körben tizenkét nevet jelentettek be a szervezők. Mára biztossá vált, hogy a Heineken Nagyszínpad vendége lesz többek között a Portishead, a Thievery Corporation, az Underworld és Tiësto, míg az arénában és a vízparti teraszokon fellép Ricardo Villalobos, Luciano, Armin van Buuren, Axwell, Gui Boratto és John Digweed is.
  • Mennyek Kapui frissítve!

    Elkészült a Kömlődi Ferenc és Pánczél Gábor által írt Mennyek Kapui című könyv javított, jelentősen bővített kiadása.
  • Steve Porter terápián

    Eddig azt hittük, hogy a délelőtti agyfárasztó, a konyhai eszközökre specializálódott Tele Shop adásai teljesen értelmetlenek.
  • Íme a Time Warp idei line up-ja

    A kezdeti fellépők névsorának novemberi prezentálását követően a Time Warp Mannheim központú fesztiválja véglegesítette line up-ját.
  • Ricardo Villalobos No.1

    Ricardo Villalobos nyerte a 2008-as évi Resident Advisor’s díjat az év DJ. kategóriában.
  • Barraca klub 43 éve szórakoztat

    Egy szórakozóhely népszerűsége nagyon sok alkotóelemből áll, de a valenciai Barraca klub bebizonyította, hogy elég, ha csak 43 évig táncoltatja az embereket. Olyan, mint egy jó bor, évről-évre jobb lesz.
  • Time Warp: 15 éves jövőre a német megafesztivál

    Világsztárokkal fogadja a 15. születésnapját ünnepelő Time Warp a jövő évben Mannheimbe látogatókat.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó