Pulzar

Monroe Szezonzáró @ Monroe Club - Maglód

Május 17. szombat: RADIO DEEJAY EMLÉKPARTY
Újra összeáll a Radio Deejay legendás csapata!: DJ NEWL, 5-VÖS, FLASH, NEWTONE, MATTHEW, és a műsorvezetők: Repkényi Dóri és Zizi! A két éve megszűnt, magyar rádiózásban kultikus helyet kivívott Radio DeeJay ezen az estén újra megelevenedik a Monroe falai között. Az egykori Radio Deejay műsorvezetők és lemezlovasok egy monumentális party keretében térnek vissza közétek, hogy felelevenítsék a dicsőséges korszakot. A hangulathoz a Fütyülős járul még hozzá látványos show-val, ajándékokkal, italakciókkal és ajándék Radio Deejay lemezekhez is hozzájuthatsz. Béres Zoo és Nyalaka most igazoltan távol lesz, mert külhonban borzolják a jobb sorsra érdemesek idegeit, viszont a partyn más meglepetésvendégekkel is találkozhatsz. (Animal Cannibals ? stb...). Ha eljössz, újra meghallgathatod, hogy miért a Radio Deejay volt a legjobb!!!


Május 24. szombat: Monroe Szezonzáró - Coronita Commando - Andrewboy/Miss Siva/DeepJunior
MONROE SZEZONZÁRÓ-AZ UTOLSÓ TÁNC
Ezen az estén a 3 Coronita-ceremonóiamester búcsúztatja a Monroe tavaszi szezonját. Andrewboy (Coronita), Miss Siva (Coronita) és DeepJunior (Coronita, Monroe) a leghúzósabb coronitás slágerekkel pakolta tele lemeztáskáját, hogy még egyszer, egy nagyot bulizhassanak veletek a nyári szünet előtt és Matthew-val együtt megköszönjék nektek ezt a csodás időszakot. Gyere el és add át magad önfeledten a dallamoknak: hadd repítsenek el egy más világba és élvezd utoljára ebben a szezonban ahogy a Monroe elvarázsol. Kezdődjék hát az utolsó tánc...

Kapcsolódó cikkek

  • Amszterdamtól Miamiig: Jolly, a magyar zeneipar legújabb pegazusa

    Elképesztő művészi termelékenység és szaporodó külföldi felkérések jelzik: Jolly jó úton jár. A fiatal magyar producer csak 2010-ben összesen 44 megjelenést tudhatott magáénak, és már ebben az évben is túl van a 16. kiadványán. Meghívták játszani a tavalyi Amsterdam Dance Eventre, és bérelt helye van az idei WMC-re is. Üröm az örömben, hogy mivel Miami elég messze van és nem fizetnek sem útiköltséget, sem egyebet, így egyelőre Jolly helye üresen marad a WMC-n.
  • Magyar lány hangja a Ministry of Soundon

    Felvette a versenyt a külföldi sztárénekesekkel egy magyar lány, Farkas Zsófi. A Sophie Cairo mûvésznéven Angliában éneklô lány egy neves DJ.-vel dolgozik együtt, daluk megjelent a Ministry of Sound válogatáslemezen, majd felkerült arra a slágerlistára, melyen a legnagyobbak szerepelnek.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

Ajánlott lemezek

  • William Orbit – Odyssey

    Élete első válogatásával jelentkezik a popvilág egyik leghíresebb producere, a brit William Orbit.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó