Pulzar

Partyajánló

WBR! - LES PETITS PILOUS @ Tarfó Bár Tangó

Dátum 2008. április 5.
Helyszín Tarfó Bár Tangó
Stílus ismeretlen
WBR! - LES PETITS PILOUSA WBR! csapata az eddigi kisebb GIGek és vendégszereplések után elérkezettnek látta az időt az első „BIG GIG" megrendezéséhez, mely során bemutatkozik, a Boysnoize Records-tól elsőként a francia Les Petits Pilous.Tarfó Bár Tangó

WBR! - LES PETITS PILOUS @ Tarfó Bár Tangó

A WBR! csapata az eddigi kisebb GIGek és vendégszereplések után elérkezettnek látta az időt az első „BIG GIG" megrendezéséhez, mely során bemutatkozik, a Boysnoize Records-tól elsőként a francia Les Petits Pilous.

A szemtelenül fiatal Jean-Patrick és Anthony zenéire Alex Ridha aka Boys Noize csapott le és jelentette meg első EP-jüket  "Hello, We Are" címmel saját kiadójánál, a Boysnoize Records-nál. A lemezen dögös francia elektrót kevernek fémes német technoval, eredményképpen pedig hihetetlen energikus partytechnot kapunk. A szóban forgó EP-vel előszeretettel őrjítik meg a népet többek között olyan lemezlovasok mint Boys Noize, Erol Alkan vagy Tiga (csak hogy a legnagyobb neveket említsük).

 Sőt! Tigának annyira bejönnek a zenéik, hogy már két remixüket is megjelentette saját kiadójánál, a Turbo Recordings-nál.  Ezen remixek egyike a világhírű kanadai Chromeo - Bonafied Lovin című számához készült, a másik pedig az amerikai Anglo Satellite – Big Black Spider-jéhez. Rajtuk kívül még D.I.M.-nek is készítettek egy ütős kis remixet legújabb szerzeményéhez az Is You-hoz, mely hamarosan a Boysnoize Recordsnál fog megjelenni, valamint a Justice új DVNO ep-jére is készült egy Les Petits Pilous átirat, de beállt még a sorba Peaches, a Plastiscines, a Teenagers és a Yeah Yeah Yeahs is. Mikor nem mások zenéit értelmezik újra, új EP-jükön dolgoznak, melyből nekünk is ízelítőt adnak majd.

A srácok csak élő fellépést vállalnak, ami garancia egy headbang-elős, de abszolút 2008-as felejhetetlen másfél órára!

Hazai részről a házigazda WBR! csapatát Bimbi, Fefe és Rudolf tri(k)ó képviseli, a MonkeySix csapatából Bergi és Svindler pórgetik a lemezeket, a Kollektiva delegáltja ezen az estén Tmx lesz.


www.myspace.com/lespetitspilous
www.myspace.com/wifebeaterrecords
www.kollektiva.hu
www.myspace.com/​themonkeysix

  


Régebbi partyk ebből klubból

 • [2008-02-09] ED BANGER ALLNIGHTER
  @ Tarfó Bár Tangó

  Az év első igazi nagy durranásnak ígérkező buliját Budapest két meghatározó klubestje, a Death Disco és a Kollektiva csapata szervírozza, amikor is a Trafóban látják vendégül a világ jelenleg talán legmenőbb dj-jét, a francia elektró-forradalom agytrösztjét, a Daft Punk menedzser és Ed Banger főnök Busy P -t!
 • [2007-12-25] Weekandbass
  @ Tarfó Bár Tangó

  DJ-k: CADIK, Sim, NORM, Sickboy, Vityoo, Danny Darko
 • [2005-11-05] DEATH DISCO BUDAPEST 2005. NOVEMBER 5
  @ Tarfó Bár Tangó

  Ezúttal november 5-én, az angolszász területeken Guy Fawkes Night-ként számon tartott napon kerül sor az aktuális Death Disco Budapest klubestre. Ilyenkor tűzijátékkal, máglyákkal, petárdákkal ünnepelnek arrafelé, itt Budapesten a Trafóban viszont a nagy durranást az jelenti, hogy betegségükből felépülve pótol a házigazda és a múlt havi vendégzenekar, vagyis dj-zik Alan McGee és exkluzív koncertet ad az Amber Smith.
 • [2005-10-29] IPC pres. Equinox & 0=0
  @ Tarfó Bár Tangó

  A drumfunk szerelmeinek kötelező a megjelenés október 29.-én a Trafóban, hiszen a visszatérő kedvenc: Equinox mellett, most a kanadai 0=0 is idelátogat, hogy megörvendeztessen minket az extrém műfaj legújabb gyöngyszemeivel!A hazai oldalról pedig két hölgy, Ren és Panka pakolja az est folyamán a lemezeket.
 • [2004-12-16] Világzenebazár - BreakShit!
  @ Tarfó Bár Tangó

  December 16-án csütörtökön este a Trafóban fellép DJ /rupture, a világ legjobb etno-bootleg dj-je, aki három lemezjátszóval három kontinens zenéjét keveri össze egy nagy össznépi banzájjá. A Spanyolországban élő afro-amerikai mixművész másodszor jár Magyarországon.
 • [2004-11-27] Artifical Intelligence
  @ Tarfó Bár Tangó

  Kevesen mondhatják el magukról, hogy első próbálkozását, amelyet megmutat egy már nagymenő producernek az illető azonnal megvegye saját kiadójának. Pedig az Artificial Intelligence duóval pontosan ez történt, amikor Marcus Intalexnek (Soul:r) megmutatták 'Ever On' című számukat. A következőkre Klute csapott le a Commercial Suicide számára, innentől már nem volt megállás.
 • [2005-12-03] Death Disco Budapest - különkiadás - Client
  @ Tarfó Bár Tangó

  Death Disco Budapest - különkiadás. December 3-án kerül sor az idei utolsó Death Disco Budapest bulira. A szeptemberi indulás óta ez a havi klubest a főváros egyik legfelkapottabb eseményévé nőtte ki magát. Az évbúcsúztatón különleges Mikulás-ajándék várja a közönséget: a Client zenekar dj-fellépése.
 • [2005-04-02] Wobbly's
  @ Tarfó Bár Tangó

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó