Pulzar

Partyajánló

ED BANGER ALLNIGHTER @ Tarfó Bár Tangó

Fellépők
Dátum 2008. február 9.
Helyszín Tarfó Bár Tangó
Stílus House, Progressive House, DownTempo, on,
2-step, 80, Acid, Acid Jazz,
Acoustic, afrobeat, alter, Ambient,
Bass, Bassline, Big Beat, Blues,
Bootleg, break, Breakbeat, Breakbeat,
Breakcore, Breaks, Breakbeat, brokenbeat,
Chicago House, Chill, Chill Out, Chip Tune,
classical, Club, Cold Wave, Dance,
Dancehall, Darkambient, Darkpsy, Darkstep,
Darkwave, Dubstep, Deep House, Detroit Techno,
Disco, Disco Funk, Discopunk, DownTempo,
Drum and Bass, Druma and Bass, Drumfunk, Dub,
Dub Techno, Dub-Roots, Dubstep, EBM,
egyéb, Electro, Electro-house, Electroclash,
Electronica, Electronika, Elektro-pop, Ethno,
Etno, Euro-Trance, Experimental, fidget,
Fidget electro, Fidget house, Folk, Full-on,
Funk, Funky, Garage, Getto,
Glitch, Goa, Groove, Hard Techno,
Hard-trance, Hardcore, Hardstyle, Hip hop,
Hip-hop, Hiphop, Hose, Hosue,
Houe, House, IDM, Indei,
Indie, Industrial, Jazz, Jazzy House,
Jumpstyle, Jungle, Killer, Latin,
Lo-Fi, Lounge, Mashup, Minimal,
Minimal Techno, Moombahton, Mushup, New Wave,
Noise, Nu Beats, Nu Disco, Nu Jazz,
Nu Rave, on, Pop, Progressive,
Progressive Goa, Progressive House, Progressive Psy, Progressive Trance,
psy, Psychedelic, Psychedelic Rock, Psychedelic Trance,
psybient, Psytech, Punk, r'n'b,
Ragga, Rap, Rave, Reggae,
Rnb, Rock, roots, Rootsrock,
Rub-A-Dub, Sanzon, Ska, Slide,
Soul, Speedgarage, Steppa, Synth-pop,
Tech-funk, Tech-house, Tech-house, Techno,
Techno Punk, Techno, Tradicional Goa, Trance,
Trash, Tribal, Trip-hop, Twostep,
Wonky, House, House
ED BANGER ALLNIGHTER Az év első igazi nagy durranásnak ígérkező buliját Budapest két meghatározó klubestje, a Death Disco és a Kollektiva csapata szervírozza, amikor is a Trafóban látják vendégül a világ jelenleg talán legmenőbb dj-jét, a francia elektró-forradalom agytrösztjét, a Daft Punk menedzser és Ed Banger főnök Busy P -t! Tarfó Bár Tangó

ED BANGER ALLNIGHTER @ Tarfó Bár Tangó

Az év első igazi nagy durranásnak ígérkező buliját Budapest két meghatározó klubestje, a Death Disco és a Kollektiva csapata szervírozza, amikor is a Trafóban látják vendégül a világ jelenleg talán legmenőbb dj-jét, a francia elektró-forradalom agytrösztjét, a Daft Punk menedzser és Ed Banger főnök Busy P -t!

 

Az elmúlt évben számtalan, a francia elektró színtérhez kötődő dj járt Budapesten, elég csak a Death Disco keretében ide látogató Kavinsky-ra, a Pep! Magazin által bemutatott Surkin-ra, vagy a Kollektiva/Test szervezésében elhozott Vicarious Bliss-re gondolni, így eljött az idő, hogy végre a stílus talán legnagyobb kaliberű dj-je, a párizsi elektró szcénát lassan több mint egy évtizede meghatározó és irányító, annak kulcskiadóját, az Ed Banger Records-ot vezető Busy P is tiszteletét tegye egy hamisíthatatlan fejrázós party keretében.

 

A még ma is csak harmincas évei elején járó Busy P-ről (Pedro Winter) nem túlzás azt állítani, hogy már a műfaj születésénél jelen volt. Egyetemista évei alatt akadt össze két zenemániás párizsi figurával, akik ekkortájt vették fel a Daft Punk nevet, s akiket minden különösebb tapasztalat nélkül menedzselni kezdett. Hogy volt érzéke hozzá, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Daft Punk a francia zene talán legemblematikusabb zenekaraként több millió lemezt adott el világszerte.

 

Már ez is szép tett volt Pedro-tól, ám ő képes volt még egyet fordítani a történeten: 10 évvel a Daft Punk befutása és a francia elektró színtér elindítása után szinte szóról szóra megismételte a sikersztorit, amikor 2007-ben a Justice kapcsán újra egy párizsi duó uralta a klubokat világszerte olyan dalokkal, mint a D.A.N.C.E. vagy a We Are Your Friends. Busy P emelett megalapította a műfaj zászlóshajójának számító Ed Banger kiadót, majd idővel maga is producerkedni (Rainbow EP) és dj-zni kezdett. Hogy ehhez is ért, bizonyítja a számtalan már-már legenda számba menő Ed Banger party New York-tól Ausztráliáig.

 

Ebből az őrületből kap ízelítőt, aki lejön feburár 9-én a Trafóba. Busy P ritkán játszik manapság ilyen kis klubban, úgyhogy mindenkinek ajánlott időben érkezni. Annál is inkább, mivel a bevezetést, majd Busy P után az elektró celebrálás folytatását Budapest egyik legjobb csapata, a Kollektiva végzi, akiknek a bulijain már önmagában is falrengető rave hangulat szokott uralkodni. Segítségükre lesz ebben még a szintén elektró vonalon mozgó Kovary és a Death Disco Budapest állandó rezidense, Miss Lucifer is.

 

 

Death Disco Budapest & Kollektiva presents: ED BANGER ALLNIGHTER


Fellépők:

Busy P (F, Ed Banger Records)

Tmx, Fullstereo, Popbitch (Kollektiva)

Kovary

Miss Lucifer (Death Disco Budapest)

IDŐPONT: 2008. feburár 9., szombat

Trafó Bár Tangó (1094 Budapest, Liliom u. 41.)

Belépő: 2000 HUF elővételben / 2500 HUF helyszínen A buli limitált férőhelyes.

Infó:

(+36-1) 456 2053 (Trafó Bár Tangó)

Web:

 Death Disco Budapest: www.myspace.com/​hotboysrecords
Busy P: www.myspace.com/​busyp
Ed Banger Records: www.myspace.com/​edbangerrecords
Kollektiva: www.myspace.com/​kollektiva
Trafó Bár: www.trafo.hu/​statics/​trafo_bar_tango

 

 

 


 

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2008-04-05] WBR! - LES PETITS PILOUS
    @ Tarfó Bár Tangó

    A WBR! csapata az eddigi kisebb GIGek és vendégszereplések után elérkezettnek látta az időt az első „BIG GIG" megrendezéséhez, mely során bemutatkozik, a Boysnoize Records-tól elsőként a francia Les Petits Pilous.
  • [2007-12-25] Weekandbass
    @ Tarfó Bár Tangó

    DJ-k: CADIK, Sim, NORM, Sickboy, Vityoo, Danny Darko
  • [2005-11-05] DEATH DISCO BUDAPEST 2005. NOVEMBER 5
    @ Tarfó Bár Tangó

    Ezúttal november 5-én, az angolszász területeken Guy Fawkes Night-ként számon tartott napon kerül sor az aktuális Death Disco Budapest klubestre. Ilyenkor tűzijátékkal, máglyákkal, petárdákkal ünnepelnek arrafelé, itt Budapesten a Trafóban viszont a nagy durranást az jelenti, hogy betegségükből felépülve pótol a házigazda és a múlt havi vendégzenekar, vagyis dj-zik Alan McGee és exkluzív koncertet ad az Amber Smith.
  • [2005-10-29] IPC pres. Equinox & 0=0
    @ Tarfó Bár Tangó

    A drumfunk szerelmeinek kötelező a megjelenés október 29.-én a Trafóban, hiszen a visszatérő kedvenc: Equinox mellett, most a kanadai 0=0 is idelátogat, hogy megörvendeztessen minket az extrém műfaj legújabb gyöngyszemeivel!A hazai oldalról pedig két hölgy, Ren és Panka pakolja az est folyamán a lemezeket.
  • [2004-12-16] Világzenebazár - BreakShit!
    @ Tarfó Bár Tangó

    December 16-án csütörtökön este a Trafóban fellép DJ /rupture, a világ legjobb etno-bootleg dj-je, aki három lemezjátszóval három kontinens zenéjét keveri össze egy nagy össznépi banzájjá. A Spanyolországban élő afro-amerikai mixművész másodszor jár Magyarországon.
  • [2004-11-27] Artifical Intelligence
    @ Tarfó Bár Tangó

    Kevesen mondhatják el magukról, hogy első próbálkozását, amelyet megmutat egy már nagymenő producernek az illető azonnal megvegye saját kiadójának. Pedig az Artificial Intelligence duóval pontosan ez történt, amikor Marcus Intalexnek (Soul:r) megmutatták 'Ever On' című számukat. A következőkre Klute csapott le a Commercial Suicide számára, innentől már nem volt megállás.
  • [2005-12-03] Death Disco Budapest - különkiadás - Client
    @ Tarfó Bár Tangó

    Death Disco Budapest - különkiadás. December 3-án kerül sor az idei utolsó Death Disco Budapest bulira. A szeptemberi indulás óta ez a havi klubest a főváros egyik legfelkapottabb eseményévé nőtte ki magát. Az évbúcsúztatón különleges Mikulás-ajándék várja a közönséget: a Client zenekar dj-fellépése.
  • [2005-04-02] Wobbly's
    @ Tarfó Bár Tangó

Ajánlott lemezek

  • Losoul - Care

    Peter Kremeier alias Losoul régi motoros már a szakmában. Stílusában ugyanúgy megtalálhatóak a techno és house jegyei mint a funk és a soul gyökerek.

Szervező

  • Badgirls

    A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.

Kapcsolódó kiadók

  • Get Physical

    Berlini kiadó, nevesebb művészei: M.A.N.D.Y., DJ T és a The Sunsetpeople

Kapcsolódó cikkek

  • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

    A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
  • Welcome to Masomenos

    A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
  • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

    Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó