Pulzar

Partyajánló

IPC pres. Equinox & 0=0 @ Tarfó Bár Tangó

Fellépők
Dátum 2005. október 29.
Helyszín Tarfó Bár Tangó
Stílus House, Progressive House, House, Dance,
Progressive House
IPC pres. Equinox & 0=0A drumfunk szerelmeinek kötelező a megjelenés október 29.-én a Trafóban, hiszen a visszatérő kedvenc: Equinox mellett, most a kanadai 0=0 is idelátogat, hogy megörvendeztessen minket az extrém műfaj legújabb gyöngyszemeivel!A hazai oldalról pedig két hölgy, Ren és Panka pakolja az est folyamán a lemezeket.Tarfó Bár Tangó

IPC pres. Equinox & 0=0 @ Tarfó Bár Tangó

A drumfunk szerelmeinek kötelező a megjelenés október 29.-én a Trafóban, hiszen a visszatérő kedvenc: Equinox mellett, most a kanadai 0=0 is idelátogat, hogy megörvendeztessen minket az extrém műfaj legújabb gyöngyszemeivel!A hazai oldalról pedig két hölgy, Ren és Panka pakolja az est folyamán a lemezeket.
IPC pres. Equinox & 0=0
2005. október 29.
Trafó Bár Tangó
belépõ: 1500 HUF

line up
Equinox (Scientific Wax, Bassbin, Inperspective - UK)
0=0 (Planet Mu, Synaptic Plastic - CAN)
Ren (Töréspont Radio)
Panka (ImpulseCreator)

Equinox (Scientific Wax, Bassbin, Inperspective)

Equinox igazi drum and bass veterán, hiszen már 1992 óta lemezmegjelenésekkel van jelen a jungle/dnb terepen. Mint oly sokan ebben a világban a dél-londoni fiú is a dub, soul, jazz, funk zenéken nevelkedett, késõbb rákattant a Detroit technóra és acid housera. Késõbb a rave korszak õt is beszippantotta, de mindig is jobban érdekelte a zenék ütemközpontúbb ága.
A '90-es évek elején szerzett egy Amigát és egy dobgépet, amivel zenét kezdett faragni. Megismerte Bizzy B-t, akivel zenélni kezdett, sot live-act-ként is felléptek. Mániákusan mintázta a régi soul-funk számok dobjait egyre vadabb ritmusképleteket gyártva, folyamatosan változtatva stílusán. A dobok mindenek felett - vallja.
Idõközben Equinox feltámasztotta Scientific Wax nevû kiadóját, ahol 11 év után ifjú védence, Breakage jegyezheti a második korongot. Equinox zenéi eközben az újonc Subtle Audio, az IDM védjegy Planet Mu és a drum and bass no.1 Metalheadz kiadóknál jelennek meg.

0=0 (Planet Mu, Synaptic Plastic)

A kanadai 0=0 alig pár éve bünteti jelenlétével a drumfunk/breakcore/IDM világot, mégis mondhatjuk, hogy megírta a drumfunk himnuszát 'In Your Eyes' címen. Ez és a középen ipari szaxofonfunkba váltó 'Soul Hunter Testifies' a két legismertebb 0=0 szám, de a feltehetõen teljesen kattant torontói ontja magából a zenéket. Találkozhatunk vele a hardcore Tigerbeat6 labelen, a breakcore Dross:tik kiadó Brick Smack válogatásán, az amerikai underground drum and bass arc, Submerged Obliterali kiadójánál, és albuma Mike Paradinas aka Mu-Ziq kiadójánál, a Planet Mu gondozásában jelenik meg.
0=0 saját kiadóján csakúgy, mint zenéjében a sokszínuség érvényesül, jól megfér itt a techy/atmospheric ASC, a breakcore Enduser és a jungle reménység Stranjah.

web
www.drumandbass.hu
www.trafo.hu
www.scientificwax.co.uk
www.bassbin.com
www.inperspectiverecords.com
www.planet-mu.com
www.bustede.com
www.metalheadz.co.uk
www.subtleaudiorecordings.com
www.torespont.hu

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2008-04-05] WBR! - LES PETITS PILOUS
    @ Tarfó Bár Tangó

    A WBR! csapata az eddigi kisebb GIGek és vendégszereplések után elérkezettnek látta az időt az első „BIG GIG" megrendezéséhez, mely során bemutatkozik, a Boysnoize Records-tól elsőként a francia Les Petits Pilous.
  • [2008-02-09] ED BANGER ALLNIGHTER
    @ Tarfó Bár Tangó

    Az év első igazi nagy durranásnak ígérkező buliját Budapest két meghatározó klubestje, a Death Disco és a Kollektiva csapata szervírozza, amikor is a Trafóban látják vendégül a világ jelenleg talán legmenőbb dj-jét, a francia elektró-forradalom agytrösztjét, a Daft Punk menedzser és Ed Banger főnök Busy P -t!
  • [2007-12-25] Weekandbass
    @ Tarfó Bár Tangó

    DJ-k: CADIK, Sim, NORM, Sickboy, Vityoo, Danny Darko
  • [2005-11-05] DEATH DISCO BUDAPEST 2005. NOVEMBER 5
    @ Tarfó Bár Tangó

    Ezúttal november 5-én, az angolszász területeken Guy Fawkes Night-ként számon tartott napon kerül sor az aktuális Death Disco Budapest klubestre. Ilyenkor tűzijátékkal, máglyákkal, petárdákkal ünnepelnek arrafelé, itt Budapesten a Trafóban viszont a nagy durranást az jelenti, hogy betegségükből felépülve pótol a házigazda és a múlt havi vendégzenekar, vagyis dj-zik Alan McGee és exkluzív koncertet ad az Amber Smith.
  • [2004-12-16] Világzenebazár - BreakShit!
    @ Tarfó Bár Tangó

    December 16-án csütörtökön este a Trafóban fellép DJ /rupture, a világ legjobb etno-bootleg dj-je, aki három lemezjátszóval három kontinens zenéjét keveri össze egy nagy össznépi banzájjá. A Spanyolországban élő afro-amerikai mixművész másodszor jár Magyarországon.
  • [2004-11-27] Artifical Intelligence
    @ Tarfó Bár Tangó

    Kevesen mondhatják el magukról, hogy első próbálkozását, amelyet megmutat egy már nagymenő producernek az illető azonnal megvegye saját kiadójának. Pedig az Artificial Intelligence duóval pontosan ez történt, amikor Marcus Intalexnek (Soul:r) megmutatták 'Ever On' című számukat. A következőkre Klute csapott le a Commercial Suicide számára, innentől már nem volt megállás.
  • [2005-12-03] Death Disco Budapest - különkiadás - Client
    @ Tarfó Bár Tangó

    Death Disco Budapest - különkiadás. December 3-án kerül sor az idei utolsó Death Disco Budapest bulira. A szeptemberi indulás óta ez a havi klubest a főváros egyik legfelkapottabb eseményévé nőtte ki magát. Az évbúcsúztatón különleges Mikulás-ajándék várja a közönséget: a Client zenekar dj-fellépése.
  • [2005-04-02] Wobbly's
    @ Tarfó Bár Tangó

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó