Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

Renaissance Hungary Album Launch @ Dokk, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. március 29.
Helyszín Dokk, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus House, Progressive House
Renaissance Hungary Album LaunchChriss régóta dédelgetett álma valósult meg a lemez megjelenésével. Ennek alkalmából az angol kiadó feje, Marcus James látogat el hozzánk, Niel Quigley társaságában.Dokk, Budapest, Hajógyári sziget

Renaissance Hungary Album Launch @ Dokk, Budapest

Chriss régóta dédelgetett álma valósult meg a lemez megjelenésével. Ennek alkalmából az angol kiadó feje, Marcus James látogat el hozzánk, Niel Quigley társaságában.

Marcus James a Renaissance rezidense, de emellett a központi irodájában dolgozik és több amerikai leányág koordinálását is ő végzi. Egy igazi reneszánsz arc! Neil Quigley járt már hazánkban, de mindig szívesen látott vendég. Ő szintén igazolt rezidens a Renaissance-nál. Manapság elég sokat játszanak együtt Digweed-el, közösen léptek fel már jó néhány Bedrock esten is. Ígéretes ajánlás.

Chriss-nek ez egy különleges est lesz. Itt kerül bemutatásra ugyanis a 2 héten belül fizikailag is kézbe vehető, Magyarországon egyedülálló Renaissance mixlemeze. Surprise üde színfoltja lesz az estnek, aki a The Pressure csapatot vezényli.

Burn presents - Renaissance Hungary – mixed by Chriss lemezbemutató party

Március 29 Budapest @ Dokk Club

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó