Pulzar

Partyajánló

Aquasky & Ragga Twins @ Petőfi Csarnok

Fellépők
Aquasky & Ragga TwinsDave, Brent és Keiron, vagyis az Aquasky triója lendületesen vágott neki az idei évnek! Nemrég tértek haza amerikai turnéjukról, és eltöltöttek egy hónapot Ausztráliában is. Meghódították Európát, Ázsiát, és az agyondicsért, de meghatározó amerikai szcénát is. Most pedig Budapest következik!Petőfi Csarnok

Aquasky & Ragga Twins @ Petőfi Csarnok

Dave, Brent és Keiron, vagyis az Aquasky triója lendületesen vágott neki az idei évnek! Nemrég tértek haza amerikai turnéjukról, és eltöltöttek egy hónapot Ausztráliában is. Meghódították Európát, Ázsiát, és az agyondicsért, de meghatározó amerikai szcénát is. Most pedig Budapest következik!
De előtte kicsit pillantsunk vissza 2007-re…

Az Aquasky nem kevesebb mint 7 jelöléssel kezdte az évet a Breakspoll Awardson, melyet a londoni Fabricban rendeztek meg. A trió gőzerővel dolgozott saját kiadójuk, a Passenger továbbfejlesztésén, mely az egyik legerősebb független tánczenei labellé vált. A srácok mindig előre néznek, sohasem a múltba. 2007-ben a Passenger változatosabbá tette profilját: találunk náluk electro, house, de mindenekelőtt bassline break megjelenéseket is. 2008-ban tovább terjeszkednek, új albumokkal, új arcokkal hódítanak az elektronikus tánczene világában.

2007-ben jelentette meg a  Passenger a ‚This Way Up‘ mixalbumot, amely teljesen magával ragadta az európai és amerikai break színteret és a rajongók között is osztatlan sikert aratott. Az albumot többek közt a mostanra breakrajongóvá vált Friction mixelte. A mixlemezen hallhatóak Tom Real & The Rouge Element, Klaus Hill, Nick Thayer, Dopamine, Kid Blue, Backdraft, Phetsta, és természetesen az Aquasky trackjei is.

A trió a tavalyi évben is dolgozott a Ragga Twinssel, a közös munka eredménye a ‚Let Me See Your Hands‘ lett. Idén még több közös megjelenés várható, melyekből biztosan kapunk ízelítőt március 15-én.

...és mit hoz a jövő...

2008-ban a trió következő albumán dolgozik, mely jelenleg még teljesen titkos, de a ‚Teamplayers‘ után valami hasonló nagy durranás várható. Természetesen kiadójuknál más előadók albumainak megjelenésére is számíthatunk, mint például Backdraft, The Body Snatchers, vagy éppen Nick Thayer.

A Destouche testvérek

Nemcsak dj-k lesznek jelen a színpadon, érkezik a Ragga Twins duó is. Nekik mindegy, hogy reggae, jungle, break, ők dumálnak megállás nélkül. A 80-as években már benne voltak a londoni vérkeringésben Unity nevű formációjukkal, amivel igen nagy ismertségre tettek szert az egész világon. 1990-ben kerültek a Shut Up And Dance Records-hoz és rá egy évre jött az egyik első nagy slágerük a ‚Hooligan 69‘, amely a ‚Reggae Owes Me Money‘ albumon látott napvilágot. Az album 26. lett az angol eladási listán, és egy sor turné követte.

A srácok sohasem fordultak el a gyökereiktől (reggae, jungle), de nyitottak az új évezred zenei hatásaira, aminek az eredménye az Aquasky trióval való közös zenék, például az említett ‚Let Me See Your Hand‘, vagy a ‚Ready For This‘.

A két tesó minden bizonnyal lyukat beszél majd a közönség hasába a Pecsában is.

Nem szabad megfeledkezni a helyi erőkről sem, játszani fog még Palotai is a Tilos Rádió színeiben, valamint Győrből érkezik Sikztah, de természetesen a házigazdák is itt lesznek: Pryus és Psyon.

Tehát várnak mindenkit március 15-én a Petőfi Csarnokba!

Ninjabreakz.com presents: Aquasky & Ragga Twins
@ 2008.03.15.
Helye: Petőfi Csarnok (Zichy Mihály út 14.)
Belépő: 2000 / 2500 HUF
Fellép:
AQUASKY (Passenger, 777) UK
RAGGA TWINS (SUAD) UK
PALOTAI (Tilos)
SIKZTAH (Mecca)
PSYON (Ninjabreakz)
PRYUS (Ninjabreakz)
 
visual:
RIOROKOKO (Kiégő Izzók)
FEKETE JÉÉ (Omkamra) 
 
 


Régebbi partyk ebből klubból

  • [2009-12-31] DEADCODE SZILVESZTER 2009
    @ Petőfi Csarnok

    Monika Kruse, Speedy J, Hot X, Budai...
  • [2008-05-10] Ninja Breakz
    @ Petőfi Csarnok

    Május 10-én ismét a Petőfi Csarnok falai közé szólítunk minden breakbeat rajongót, ugyanis a legendás londoni pimp, Deekline és a népszerű manchesteri The Autobots teszi tiszteletét nálunk.
  • [2008-01-19] Royal Hungarian Break Squad
    @ Petőfi Csarnok

    Január 19-én egy igen nagyszabású rendezvényt bonyolítanak le a szervezők, ugyanis a legendás Pecsában csapnak egy óriási party-t. Lesz itt koncert, sok dj, de nézzük csak szépen sorban!
  • [2007-12-31] MTV Szilveszter
    @ Petőfi Csarnok

    2007. december 31- én a DEADCODE PRODUCTION a magyar MUSIC TELEVISION-nal karöltve rendezi meg Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb évbúcsúztató elektronikus zenei partiját, az MTV Szilvesztert. Végre Magyarországon is lesz elképesztő technikai elemeket felvonultató, a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak megfelelő, hivatalos MUSIC TELEVISION parti !
  • [2006-12-31] VIVA Eeelektro
    @ Petőfi Csarnok

    Harmadik alkalommal rendezi meg a Deadcode Production és a VIVA televízió a VIVA eeelektro szilvesztert, amely az ország legnagyobb elektronikus zenei óévbúcsúztató party-ja. A szupersztárokat felvonultató megabuli ezúttal a Petőfi csarnokban várja a techno-rajongókat, akik klasszikustól a mai modern irányzatokig a techno megannyi verzióját élvezhetik az év utolsó éjszakáján.
  • [2006-06-13] Massive Attack
    @ Petőfi Csarnok

    A zenekar stílusát nehéz megállapítani, hiszen keveredik benne a SKA, reggie, hip-hop, rap, techno és a rave. Ezért ezt az irányzatot a kritikusok trip hop-nak nevezték el. A banda kisebb-nagyobb megszakítással négy albumot adott ki, mellyel visszavonhatatlanul rányomták a bélyegüket a Brit zenére.
  • [2008-07-02] BPRNR’S BRINGIN‘ IT BACK FESTIVAL 2008
    @ Petőfi Csarnok

    Bármennyire is felkerült már évek óta Európa hardcore térképére Budapest, hazánk főváros még nem sohasem adott otthont egy óriás méretű hardcore rendezvénynek. Eljött az idő, hogy ezt pótoljuk, itt az első Bringin‘ It Back fesztivál egy masszív fellépő-listával!

Ajánlott lemezek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó