Pulzar

Partyajánló

MTV Szilveszter @ Petőfi Csarnok

Fellépők
Továbbá még: Zrg, Reelaux
Dátum 2007. december 31.
Helyszín Petőfi Csarnok
Stílus House, Drum and Bass
MTV Szilveszter 2007. december 31- én a DEADCODE PRODUCTION a magyar MUSIC TELEVISION-nal karöltve rendezi meg Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb évbúcsúztató elektronikus zenei partiját, az MTV Szilvesztert. Végre Magyarországon is lesz elképesztő technikai elemeket felvonultató, a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak megfelelő, hivatalos MUSIC TELEVISION parti ! Petőfi Csarnok

MTV Szilveszter @ Petőfi Csarnok



2007. december 31- én a DEADCODE PRODUCTION a magyar MUSIC TELEVISION-nal karöltve rendezi meg Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb évbúcsúztató elektronikus zenei partiját, az MTV Szilvesztert.
Végre Magyarországon is lesz elképesztő technikai elemeket felvonultató, a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak megfelelő, hivatalos MUSIC TELEVISION parti !


 

 2007.12.31. MTV SZILVESZTER - PETŐFI CSARNOK - BUDAPEST

 Hasonló kaliberű rendezvényre itthon korábban nem volt példa, főleg nem Szilveszterkor, amikor az ember alapjáraton is minden más alkalomnál felfokozottabban veti bele magát a buliba. Köztudott, hogy a világ legismertebb zenetévéje októberben elindította magyarországi adását, s ennek apropója a december 31-i rendezvény. Azzal azonban már kevesebben vannak képben, hogy januárban indul a csatornán a 'Partyzone' elektronikus zenei műsor, amely magától értetődően az óesztendőt búcsúztató mega-őrület felvételeivel nyitja ütősnek szánt programját. Magyarán szólva 2007 utolsó napján nem csak a dj-k lesznek
sztárok, hanem az MTV Szilveszterre látogató közönség is híressé válik.
Ami a line up-ot illeti, a nagyteremben találkozhatunk a minden idők  legnívósabb techno  live act előadójaként jegyzett THE ADVENT-tel (London - UK);  az elektronikus zenei körökben oly jó nevű Soma Records-os FUNK D'VOID-dal (Glasgow - UK); a Sven Vath nevével fémjelzett Cocoont népszerűsítő TONI RIOS-szal (Frankfurt - D); az osztrák FELIPE-vel  (Vienna - A ); a Deadcode Production-t vezető HOT X-szel ( Deadcode - Budapest - H); az Egoist Records alapító BUDAI -val ( Egoist - H ); az első magyar zenetévéből is ismerős NEWL-lal ( Budapest - H ); a szintén Deadcode-os COYOTE-tal ( Deadcode – H ) valamint a live act ként fellépő COLLINS & BEHNAM párossal.

De ne feledkezzünk meg  az Electronic Beats 2nd Room-ra keresztelt kisteremről se , melynek hangulata és dekorációja egyébként az elegánsan laza Electronic Beats életérzést hivatott megjeleníteni. Ebben a különleges milliőben Igor Do'Urden aka Reecoba ,  Pöli és a nemzetközi porondon gyönyörű sikereket elért Polymorphin duó által hangolt finom minimal / minimalhouse esszenciákat élvezve adhatjuk meg a kegyelemdöfést 2007-nek Budapesten, a világ legjobb zenetévéjének szilveszteri buliján! Boldog Új Évet!
 

 

2007.12.31. MTV SZILVESZTER - PETŐFI CSARNOK - BUDAPEST
Kapunyitás: 20:00 - KEZDÉS: 21:00 - ÉRKEZZ MINÉL HAMRABB!


Main Room:
THE ADVENT - live! ( Kombination Research - London - UK )
FUNK D'VOID ( Soma Records - Glasgow - UK )
TONI RIOS ( Cocoon - Frankfurt - D )
PHILIPP STRAUB aka FELIPE ( Titan - Vienna - A )
HOT X ( Deadcode - Budapest - H)
BUDAI ( Egoist - H )
NEWL ( Budapest - H )
COYOTE ( Deadcode - H )
COLLINS & BEHNM - live! ( Solid Beats - H )

Electronic Beats Second Room:
IGOR DO'URDEN aka REECOBA ( Deadcode - H )
PÖLI ( Madeinn - H )
POLYMORPHIN ( Schallschnelle - H )

helyszín: Petőfi Csarnok - Zichy Mihály út 14. - Budapest
elővétel: 4990 HUF /
belépő: 5990 HUF / limitált VIP belépő: 10000 HUF
info: 06 30 30 30 220
internetes jegyrendelés: info@deadcode.hu  
www.deadcode.hu  
www.myspace.com/​deadcodeproduction

 

 

 

ELŐVÉTELI HELYEK:

 

Budapest:

Nyugati téri Non Stop  

Volt Bolt - VII. Klauzál Tér 14.

 

Dedrecen:

Discoland - Kossuth u. 58.

 

Győr:

Music Dome - Bajcsy-Zsilinszky u. 42.

 

Miskolc:

Mistral Dj Shop - Széchenyi u. 8.

 

Sopron:

MAX - Ferenczy J. u. 46.

 

Szeged:

Bahia Music - Klauzár Tér 5.

 

Székesfehérvár:

Westside Music Club - Vörösmarty Tér 1.

 

Szombathely:

Líra Könyvesbolt - Foghíj u. 3.

 

Veszprém:

Underground Records - Kőbánya u 6.

 

Zalaegerszeg:

Boris Tatto - Eötvös u. 3.



 

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2009-12-31] DEADCODE SZILVESZTER 2009
    @ Petőfi Csarnok

    Monika Kruse, Speedy J, Hot X, Budai...
  • [2008-05-10] Ninja Breakz
    @ Petőfi Csarnok

    Május 10-én ismét a Petőfi Csarnok falai közé szólítunk minden breakbeat rajongót, ugyanis a legendás londoni pimp, Deekline és a népszerű manchesteri The Autobots teszi tiszteletét nálunk.
  • [2008-03-15] Aquasky & Ragga Twins
    @ Petőfi Csarnok

    Dave, Brent és Keiron, vagyis az Aquasky triója lendületesen vágott neki az idei évnek! Nemrég tértek haza amerikai turnéjukról, és eltöltöttek egy hónapot Ausztráliában is. Meghódították Európát, Ázsiát, és az agyondicsért, de meghatározó amerikai szcénát is. Most pedig Budapest következik!
  • [2008-01-19] Royal Hungarian Break Squad
    @ Petőfi Csarnok

    Január 19-én egy igen nagyszabású rendezvényt bonyolítanak le a szervezők, ugyanis a legendás Pecsában csapnak egy óriási party-t. Lesz itt koncert, sok dj, de nézzük csak szépen sorban!
  • [2006-12-31] VIVA Eeelektro
    @ Petőfi Csarnok

    Harmadik alkalommal rendezi meg a Deadcode Production és a VIVA televízió a VIVA eeelektro szilvesztert, amely az ország legnagyobb elektronikus zenei óévbúcsúztató party-ja. A szupersztárokat felvonultató megabuli ezúttal a Petőfi csarnokban várja a techno-rajongókat, akik klasszikustól a mai modern irányzatokig a techno megannyi verzióját élvezhetik az év utolsó éjszakáján.
  • [2006-06-13] Massive Attack
    @ Petőfi Csarnok

    A zenekar stílusát nehéz megállapítani, hiszen keveredik benne a SKA, reggie, hip-hop, rap, techno és a rave. Ezért ezt az irányzatot a kritikusok trip hop-nak nevezték el. A banda kisebb-nagyobb megszakítással négy albumot adott ki, mellyel visszavonhatatlanul rányomták a bélyegüket a Brit zenére.
  • [2008-07-02] BPRNR’S BRINGIN‘ IT BACK FESTIVAL 2008
    @ Petőfi Csarnok

    Bármennyire is felkerült már évek óta Európa hardcore térképére Budapest, hazánk főváros még nem sohasem adott otthont egy óriás méretű hardcore rendezvénynek. Eljött az idő, hogy ezt pótoljuk, itt az első Bringin‘ It Back fesztivál egy masszív fellépő-listával!

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó