Pulzar

Partyajánló

BPRNR’S BRINGIN‘ IT BACK FESTIVAL 2008 @ Petőfi Csarnok

Fellépők
Dátum 2008. július 2.
Helyszín Petőfi Csarnok
Stílus House, Tech-house
BPRNR’S BRINGIN‘ IT BACK FESTIVAL 2008Bármennyire is felkerült már évek óta Európa hardcore térképére Budapest, hazánk főváros még nem sohasem adott otthont egy óriás méretű hardcore rendezvénynek. Eljött az idő, hogy ezt pótoljuk, itt az első Bringin‘ It Back fesztivál egy masszív fellépő-listával! Petőfi Csarnok

BPRNR’S BRINGIN‘ IT BACK FESTIVAL 2008 @ Petőfi Csarnok

Bármennyire is felkerült már évek óta Európa hardcore térképére Budapest, hazánk főváros még nem sohasem adott otthont egy óriás méretű hardcore rendezvénynek. Eljött az idő, hogy ezt pótoljuk, itt az első Bringin‘ It Back fesztivál egy masszív fellépő-listával!

Régi ismerősként visszatér a Madball, a Comeback Kid, a Shai Hulud, a Born From Pain, első alkalommal hazánkban a new york-i dallamos hardcore zászlóvivője, az H20, valamint bemutatkozik három zenekar az európai színtérről, az angol Your Demise, a portugál Devil In Me és az olasz, már nem kezdő Strength Approach. A hazai színeket a Penalty Kick és a The Last Charge képviselik.

 

 

2008-07-02 Budapest @ Petőfi Csarnok

 

THE LAST CHARGE                       16.00 – 16.20

PENALTY KICK                              16.30 – 16.50
STRENGTH APPROACH (I)                 17.00 – 17.20
DEVIL IN ME (P)                         17.35 – 18.00
YOUR DEMISE (UK)                        18.15 – 18.45
BORN FROM PAIN (NL)              19.00 – 19.40
SHAI HULUD (USA)                      20.00 – 20.40
H2O (USA)                                     21.00 – 21.40
COMEBACK KID (CAN)                22.00 – 23.00
MADBALL (USA)                           23.20 – 00.20
 
Fesztivál weboldal: http://www.myspace.com/bringinitbackfestival
Info: info@bprnr.comFellépőkről:

MADBALL (USA)
– A NYHC veteránok újra Budapesten. Az újjáalakulásuk óta jobbak, mint valaha. A dobok mögött immáron Mackie Jaysonnal (Cro-Mags, Bad Brains)!
 
 
 
 
 

COMEBACK KID (CAN) – Kanada elsőszámú hardcore importja, a modern old school hardcore egyik legjelesebb képviselői.

 

 
 
 
 
 

H20 (USA) – A ’90-es évek közepén minden idők egyik legjobb dallamos hardcore lemezét produkáló zenekar hosszú csend után újra aktív. Nothing To Prove című, a Bridge 9 Records kiadásában hamarosan megjelenő albumuk ízelítője alapján visszakanyarodtak klasszikus gyökereikhez pár kicsit könnyedebb hangvételű lemez után.

 

 
 
 
 
 

SHAI HULUD (USA) – Pár éve még saját magukat is temették a ’90-es évek hardcore-ját talán örökre megváltoztató zenekar tagjai és egy időre fel is oszlottak. Új lemez, Misanthropy Pure címmel már a láthatáron a Metal Blade gondozásában, megannyi tagcsere után, az összeérett új tagságnak köszönhetően végre élőben is az egyik legjobb modern hardcore zenekar.

 

 
 
 
 
 

BORN FROM PAIN (NL) – Európa egyik legkeményebben dolgozó és legtöbbet turnézó zenekara újra Budapesten! Amíg mások csak próbálják megközelíteni a metalcore stílust, a Born From Pain egyike volt azoknak, akik feltalálták!

 

 
 
 
 
 

YOUR DEMISE (UK) – a Comeback Kid turné előzenekara, angol régivágású hardcore modern hangzással.

 

 
 
 
 
 

DEVIL IN ME (P) – Bár Portugália évekig próbált egy jó hardcore zenekart a zenei térképre rakni, a megboldogult X-Acto és New Winds óta nem volt ekkora potenciál egy zenekarban, mint a Comeback Kid turnén pár állomáson nyitóbandaként szereplő Devil In Me-ben! A modern és a klasszikus régi iskolás hardcore tökéletes elegye!

 

 
 
 
 
 

STRENGTH APPROACH (I) – római hardcore veteránok, korábban itthon is megfordultak már egy kisebb klubbulin, ezúttal a nagyközönség számára is bemutatkozhatnak. Több év látszólagos hallgatás után a GSR Music gondozásában jön ki új anyagok, és az H20 turné nyitózenekaraként érkeznek a fesztiválra.

 

 
 
 
 
 

PENALTY KICK – Budapest Hardcore Allstars. Hazánk egyik legtöbbet koncertező zenekara, 2008 kora tavaszán jelent meg első hanganyaguk, amely egy split (közös) EP a szintén budapesti Fallenintoashes-el. Aki a klasszikus NYHC zenekarokon nőtt fel, tudja mitől jó a Penalty Kick is.

 

 
 
 
 
 

THE LAST CHARGE – A fiatal zenekar a hardcore durvább, egyszerűbb oldalát mutatja be, két énekessel, sok mosh breakdownnal. Újabb magyar zenekar, akik külföldön jelentettek meg lemezt és már két alkalommal turnéztak is határainkon kívül. Friss vér!

 

http://www.myspace.com/thelastchargehardcore

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2009-12-31] DEADCODE SZILVESZTER 2009
  @ Petőfi Csarnok

  Monika Kruse, Speedy J, Hot X, Budai...
 • [2008-05-10] Ninja Breakz
  @ Petőfi Csarnok

  Május 10-én ismét a Petőfi Csarnok falai közé szólítunk minden breakbeat rajongót, ugyanis a legendás londoni pimp, Deekline és a népszerű manchesteri The Autobots teszi tiszteletét nálunk.
 • [2008-03-15] Aquasky & Ragga Twins
  @ Petőfi Csarnok

  Dave, Brent és Keiron, vagyis az Aquasky triója lendületesen vágott neki az idei évnek! Nemrég tértek haza amerikai turnéjukról, és eltöltöttek egy hónapot Ausztráliában is. Meghódították Európát, Ázsiát, és az agyondicsért, de meghatározó amerikai szcénát is. Most pedig Budapest következik!
 • [2008-01-19] Royal Hungarian Break Squad
  @ Petőfi Csarnok

  Január 19-én egy igen nagyszabású rendezvényt bonyolítanak le a szervezők, ugyanis a legendás Pecsában csapnak egy óriási party-t. Lesz itt koncert, sok dj, de nézzük csak szépen sorban!
 • [2007-12-31] MTV Szilveszter
  @ Petőfi Csarnok

  2007. december 31- én a DEADCODE PRODUCTION a magyar MUSIC TELEVISION-nal karöltve rendezi meg Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb évbúcsúztató elektronikus zenei partiját, az MTV Szilvesztert. Végre Magyarországon is lesz elképesztő technikai elemeket felvonultató, a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak megfelelő, hivatalos MUSIC TELEVISION parti !
 • [2006-12-31] VIVA Eeelektro
  @ Petőfi Csarnok

  Harmadik alkalommal rendezi meg a Deadcode Production és a VIVA televízió a VIVA eeelektro szilvesztert, amely az ország legnagyobb elektronikus zenei óévbúcsúztató party-ja. A szupersztárokat felvonultató megabuli ezúttal a Petőfi csarnokban várja a techno-rajongókat, akik klasszikustól a mai modern irányzatokig a techno megannyi verzióját élvezhetik az év utolsó éjszakáján.
 • [2006-06-13] Massive Attack
  @ Petőfi Csarnok

  A zenekar stílusát nehéz megállapítani, hiszen keveredik benne a SKA, reggie, hip-hop, rap, techno és a rave. Ezért ezt az irányzatot a kritikusok trip hop-nak nevezték el. A banda kisebb-nagyobb megszakítással négy albumot adott ki, mellyel visszavonhatatlanul rányomták a bélyegüket a Brit zenére.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó