Pulzar

Partyajánló

Criss Source és Sterbinszky @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2008-02-08
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus House
Criss Source és SterbinszkyRégi, de mégis új vendéget köszönthetnek a magyar partiördögök Budapesten a Partysan Bookings jóvoltából! Criss Source ugyan járt már kis hazánkban, de még nem volt szerencséje a budapesti közönséget megtisztelnie játékával! Ezt a hiányosságát "pótolja" az úriember január 25-én, amikor is nem máshol, mint a Tabu Lounge-ban ad számot jelenlegi zenei világáról a "Hugs'n Kisses" címû klubhimnusz megalkotója a Just Session keretein belül!Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Criss Source és Sterbinszky @ Tabu, Budapest

Régi, de mégis új vendéget köszönthetnek a magyar partiördögök Budapesten a Partysan Bookings jóvoltából! Criss Source ugyan járt már kis hazánkban, de még nem volt szerencséje a budapesti közönséget megtisztelnie játékával! Ezt a hiányosságát "pótolja" az úriember január 25-én, amikor is nem máshol, mint a Tabu Lounge-ban ad számot jelenlegi zenei világáról a "Hugs'n Kisses" címû klubhimnusz megalkotója a Just Session keretein belül!

Persze nemcsak ezt az egy zenét alkotta Criss Source, úgyis mondhatnánk: zenék áradatát ontotta magából! Csakhogy egy párat említsünk ezek közül: "Gate Twenty One", "Front & Rearderailleur", "Nineteen" vagy épp a "Rush Hour"! Ezeket a muzsikákat szinte az egész világon pörgették a lemezlovasok stílustól függetlenül, ami valljuk be, meglehetõsen nagy elismerésnek számít!

Német barátunk oldalán fellép az est rezidense, Sterbinszky, valamint a Justmusic.FM, Magyarország legnépszerûbb internetes rádiójának alapítója és egyben atyja is, DJ Cartman! Várunk Téged is egy fantasztikus estére a Mammut II. legfelső, azaz 4. emeletére, a Tabu Lounge-ba!

TABU
Mammut II. 4. emelet (Budapest II., Lövõház u. 2-6.)
Infoline: +36 30 270 6395, +36 30 747 1931
E-mail: info@tabulounge.hu
Web: www.tabulounge.hu


HALLGASD MEG AZ ÚJ
SEQUENCE 11 AKA STERBINSZKY REMIXET A YOUTUBE-ON!
Mauro Picotto - Lizard


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó