Pulzar

Partyajánló

ILD X-mas @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Továbbá még: Corny 'Slok
Dátum 2007. december 26.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus Techno, Tech-house, Minimal
ILD X-masIsmét karácsonyi I Love Deep kerül megrendezésre december 26-án, szerdán a Privében, ahol a fenyőfa mellett találkozhatunk barátainkkal, nosztalgiázhatunk az elmúlt év történésein, míg a lemezjátszók mögött a szakma nagyjai és jövőbeni tehetségei tesznek fel és ki magukért.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

ILD X-mas @ Prestige (ex Privé), Budapest

Ismét karácsonyi I Love Deep kerül megrendezésre december 26-án, szerdán a Privében, ahol a fenyőfa mellett találkozhatunk barátainkkal, nosztalgiázhatunk az elmúlt év történésein, míg a lemezjátszók mögött a szakma nagyjai és jövőbeni tehetségei tesznek fel és ki magukért.

 NYERJ ILD VIP BELÉPŐT!

 

A legendás Budai és Tommyboy páros most a karácsonyi I Love Deepen áll együtt a lemezjátszók mögé. A két DJ éveken át alkottak elválaszthatatlan párost a magyar klub életben, ezen az éjszakán újra együtt (is) igyekeznek majd elkápráztatni az újonnan érkezőket és az őket már jól ismerőket.

 

Manuel Tur, akit az új német house csodának neveznek, 16 évesen Ian Pooley, Sebastien Leger és Swagtól megihletve jelentette meg Caissa/Italo Fake című lemezét. Ennek sikere rögtön felkeltette Jimpster és a Freerange kiadó figyelmét, aki rögtön le is szerződtette Mauelt. A munka mellett a hamar felnövő poducernek, így szinte kimaradt a kamaszkor az életéből. Míg  kortársai a suli után a káros szenvedélyekkel ismerkedtek, ő leginkább a stúdió és a bakelitek világában töltötte szabad perceit. A sok munkának, hamar meglett az eredménye. Dalai olyan lemezlovasok mixalbumaira kerültek fel, mint Luke Fair vagy Miguel Migs. Ma már a német klubszcénát kinőve, hétről-hétre járja a világot, miközben gőzerővel dolgozik hamarosan megjelenő szerzői albumán.

 

Forteba és Zoltan from P60 októberi fellépésüket követően újra együtt warmup-pol ezen a különleges éjszakán,  melyre várnak a szervezők mindenkit szeretettel, ezúton kívánva Kellemes Ünnepeket!

 

Több mint ötévnyi, számtalan, felejthetetlen party-t követően, november közepétől hazavihetővé és kézzelfoghatóvá válik az élmény! A Foundation Records gondozásában,  jelent meg az  "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" című mixalbum CD-n.  A party és az azonos nevű lemezkiadó esszenciájának hetven percbe való sűrítése ezúttal az alapító-rezidens Budaira hárult. A feladat nem volt egyszerű, hiszen egy lemeznyi idő szinte semmi ahhoz képest, ami egy I Love Deepen átélhető, így más  választás nem lévén, csak a legjobb trackek kerülhettek fel a korongra. A saját  Budai & Vic szerzemények  mellett olyan előadók munkáira bólogathatunk ezentúl otthon is, mint Jimpster, The Timewriter, Terry Lee Brown Jr., Fred Everything, James Flavour, Chris Micali vagy Dusty Kid. Az "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" mix CD, ILD VIP kártyával rendelkezők számára 20%-os kedvezménnyel vásárolható meg, a rendezvény helyszínén. A CD megvásárolható a lemezboltokban vagy megrendelhető online a www.ilovedeep.hu, www.foundation-records.com/ilovedeep/ és a www.djbudai.com weboldalakon, postai utánvéttel.     

 

I Love Deep Mix minden szombaton este 8-tól 10-ig Budaival és Vic-kel a justmusic.fm műsorán. www.justmusic.fm 

 2007. december 26. szerda


I Love Deep X-Mas - Stayin' Gold 

Club Privé - 1026. Budapest,Tölgyfa utca 1-3.

 

Manuel Tur (Freereange Records / D)

Budai

Tommyboy

Forteba b2b Zoltan from P60


ILD közlemény:

Kérjük, érkezz minél korábban, a hosszas sorban állást elkerülendő! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006, e-mail:vip@ilovedeep.hu www.ilovedeep.hu www.djbudai.com www.myspace.com/ilovedeephu www.myspace.com/tommyboybudapest   www.foundation-records.com/ilovedeep/ www.prive.hu Belépő (csak a helyszínen): 2000 Ft (ILD VIP CARD) / 2500 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés) / 3000 Ft (kedvezmények nélkül)e-flyer letölhető: www.ilovedeep.hu, vagy bármelyik, az I Love Deep-ről beszámoló weboldalról.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • MORE FAVORITE TOOLS

    Az XXX records legújabb kiadványát ezúttal Cristian Varela készítette el, a legendás Favorite Tools sorozat keretein belül.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó