Pulzar

Partyajánló

Synergy with Seb Fontaine @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. november 23.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus Techno, Hard Techno, Full-on, House,
Deep House, Minimal, Jazzy House, Tech-house,
Techno
Synergy with Seb FontaineLehullt az első hó, de a téli szezon még csak most kezdődik. Éppen ezért a Synergy csapata is rákapcsol, hogy újra igényes, felhőtlen szórakozásban legyen részetek! Az esemény tiszteletére nem mindennapi vendég érkezik hazánkba, aki nem más, mint Seb Fontaine!Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Synergy with Seb Fontaine @ Tabu, Budapest

Lehullt az első hó, de a téli szezon még csak most kezdődik. Éppen ezért a Synergy csapata is rákapcsol, hogy újra igényes, felhőtlen szórakozásban legyen részetek! Az esemény tiszteletére nem mindennapi vendég érkezik hazánkba, aki nem más, mint Seb Fontaine!

Seb Fontaine egyike Anglia leghíresebb és legelismertebb lemezlovasainak, amit lassan 20 éves szakmai sikereinek köszönhet. A nyugat londoni születésű úriember 1989-ben kezdte munkásságát, ahol hamar felfigyeltek rá. Barátjával Craig Richards segédletével közös partysorozatot indítottak London szórakozóhelyein. Ez annyira jól sikerült, hogy 1998-2002 között Seb rezidensi lehetőséget kapott a legendás Cream falai között, és 1999 nyarától a Cream partyk keretén belül már az Ibizán található Amnesia szolgált otthonául hétről-hétre! Később szintén rezidens volt a Ministry of Sound nagytermében és mindemellett bejárta a világot, ahol az évek során olyan sztár lemezlovasok váltak barátaivá, mint pl: Eric Morillo, Felix Da Housecat, Fatboy Slim, Darren Emerson és Pete Tong.

Óriási népszerűségének köszönhetően a brit Radio1 stúdiójában találta magát, hogy onnantól már az éterben is terjessze muzsikáit. Saját, Prototype névre hallgató mixsorozat készítési lehetőséget kapott a Global Underground kiadótól, majd a Paul Oakenfold személyéhez tartozó Perfecto label számára is készített kiadványokat, amiknek sikere szintén máig maradandó a klubberek szívében szerte a világon.

Most hazai partyzók is láthatják-hallhatják a veterán mestert, akinek zenei munkásságánál már csak bulizási szokásai legendásabbak és biztosak lehetünk benne, hogy ezúttal is egy felejthetetlen átdorbézolt éjszakát fog okozni számunkra, amit a Tabu Lounge-ban élhetünk át november 23-án pénteken!

 

http:/​/​www.myspace.com/​sebfontaine
http:/​/​www.sebfontaine.com/​
http:/​/​www.discogs.com/​artist/​Seb+Fontaine

Synergy with Seb Fontaine
2007. november 23. (péntek)

Seb Fontaine (UK)
Yvel & Tristan (Foundation)
Sanfranciscobeat & Lank (Strictly!)
Moonline (Radio City)
Tebron (Synergy)

Bols Vodka + Red Bull akció! 1-et fizet 2-őt kap!

Cím: Tabu Lounge, Mamut II. (Lövőház u. 2-6) 4. emelet
Belépőjegy hölgyeknek: 1000 huf
Belépőjegy uraknak: 2000 huf
Infoline: +36-30-270-6395, +36-30-747-1931
e-mail: info@tabulounge.hu
www.tabulounge.hu www.synergy.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó