Pulzar

Partyajánló

The Debut Birthday @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2007. október 31.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus House, Techno, Tech-house
The Debut Birthday6 éves lett a The Debut!!! Idei Birthday és Halloween partit az ország legkomolyabb partyhelyszínén a Club Priveben rendezik meg. 6 év, több mint 70 budapesti, több száz vidéki rendezvény, ezek csak a száraz tények...Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

The Debut Birthday @ Prestige (ex Privé), Budapest

6 éves lett a The Debut!!! Idei Birthday és Halloween partit az ország legkomolyabb partyhelyszínén a Club Priveben rendezik meg. 6 év, több mint 70 budapesti, több száz vidéki rendezvény, ezek csak a száraz tények...

A legnagyobb elismerés természetesen az, hogy a kis belvárosi kávézóból induló est, mára az ország legnagyobb havi rendszerességgel jelentkező Club estjévé, sorozatává nőtte ki magát - ami mindmáig egyedülálló a hazai partyéletben. A mostani party alkalmával a múlt, a jelen és jövő ötvöződik, ugyanis hallhatjátok az örök rezidens Garayt, az új rezidens Add 2 Basketet, a Debuthoz ezer szállal kötődő Stuartot, valamint az örök meglepetés embert Surpriset.

6 éves születésnapot szeretnék minél emlékezetessé tenni , ezért novembertől, egy a Debut weboldaláról letölthető b2b mixsorozatot indítanak el a szervezők. Ezeket a mixeket a Debuton valaha fellépet djk fogják összeállítani. Az első cd Chriss és az Yvel & Tristan formáció gondozásában fog elkészülni!!

Várnak szeretettel minden régi és új partyarcot a Debut legnagyobb ünnepén, október 31.-én!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó