Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Charity party - MARIETTA megsegítésére @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. október 19.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Techno, Tech-house, Trance, Breakbeat,
Drum and Bass, Dub
Charity party - MARIETTA megsegítéséreBizonyára sokan hallottátok a Császár-Komjádi Uszoda tetőteraszán lévő szórakozóhelyről szeptember 15-én éjjel Marietta leesett melynek következtében 6 métert zuhant. Sérülései oly mértékben súlyosak ,hogy jelenleg is - és előre láthatóan hosszú ideig - igen költséges gyógykezelés alatt áll. Ezért jó néhányan úgy döntöttek, hogy segítségére sietnek a kishölgynek és e teljes rendezvény bevételét felajánlják a családnak hogy ezzel is segítség a mihamarabbi gyógyulást.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Charity party - MARIETTA megsegítésére @ K2, Budapest

Bizonyára sokan hallottátok a Császár-Komjádi Uszoda tetőteraszán lévő szórakozóhelyről szeptember 15-én éjjel Marietta leesett melynek következtében 6 métert zuhant. Sérülései oly mértékben súlyosak ,hogy jelenleg is - és előre láthatóan hosszú ideig - igen költséges gyógykezelés alatt áll. Ezért jó néhányan úgy döntöttek, hogy segítségére sietnek a kishölgynek és e teljes rendezvény bevételét felajánlják a családnak hogy ezzel is segítség a mihamarabbi gyógyulást.Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Mappa Club a szigeten

    A Mappa Club kivonul a Sziget Fesztiválra, ahol saját színpadán hétfőtől vasárnapig Budapest legizgalmasabb DJ-i szolgáltatják a tánczenét késő estétől reggelig.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó