Pulzar

Partyajánló

Dave Seaman albumbemutató @ Club Magic, Beled

Fellépők
Dátum 2007. szeptember 22.
Helyszín Club Magic, Beled, Rákóczi u. 124.
Stílus Progressive House, House, House
Dave Seaman albumbemutatóSzeptember 22-én a megújult beledi Club Magic szezon-nyitó bulijának vendége Dave Seaman, aki a Strictly! meghívására látogat hazánkba vadiúj mixalbumának anyagával. A patinás Therapy label gondozásában megjelenő, 'Therapy Sessions 4' névre keresztelt korong érdekessége, hogy bár október 8-án kerül a lemezboltok polcaira, a magyar közönség már két héttel a hivatalos megjelenés előtt meghallgathatja annak válogatott track- jeit Dave személyes előadásábanClub Magic, Beled, Rákóczi u. 124.

Dave Seaman albumbemutató @ Club Magic, Beled

Szeptember 22-én a megújult beledi Club Magic szezon-nyitó
bulijának vendége Dave Seaman, aki a Strictly! meghívására
látogat hazánkba vadiúj mixalbumának anyagával. A patinás
Therapy label gondozásában megjelenő, 'Therapy Sessions 4' névre
keresztelt korong érdekessége, hogy bár október 8-án kerül a
lemezboltok polcaira, a magyar közönség már két héttel a
hivatalos megjelenés előtt meghallgathatja annak válogatott track-
jeit Dave személyes előadásában

Seaman, aki nem mellesleg a szakmában töltött huszadik(!) évfordulóját ünnepli ezzel a mix-szel, ezeddig huszonkettő
válogatás-albumot tudhat a háta mögött, melyek közül nem egyet a nemzetközileg is jól ismert Global Underground, Renaissance vagy épp a Back To Mine sorozat jegyzett. Ezen a 23. darabon olyan frankó zenék szerepelnek, mint a progresszív muzsikájáról ismert 16 Bit Lolitas és Pryda alkotásai; a Rekorder valamint Kiko elektro-house dalai; az UNKLE illetve az Orbital-t erősítő Paul Hartnoll elektronikája; vagy épp Valentino Kanzyani tech-house muzsikája. Persze a lista ezzel korántsem teljes. A lényeg a változatosság, amiről rég tudjuk, hogy gyönyörködtet..

'Rettentő izgatott vagyok, hogyan fogadják majd ezt a mixet.' - mondja Dave, majd így folytatja: ' Az, hogy 2 CD-nyi anyagot válogathattam, az legtágabb értelemben vett elektronikus zene bemutatását tette lehetővé. Ez sokkal jobb, mint 72percbe belesűríteni az ízlésedet. Élmény volt ezen az albumon dolgozni, és a magam részéről elégedett vagyok az eredménnyel. Szerintem a legjobb mixeim egyike, de persze szívetek joga ezt megítélni.'

Nos, remélhetően mindenki egyet ért majd Seaman-nel ezen az igazán unikálisnak ígérkező szeptember 22-i éjjelen, ahol a mester mellett a Stricly! dj-i, azaz Slam Jr. /SanFranciscoBeat /Stone /Lank is azon lesznek, hogy aki ott volt, az legközelebb is a Strictly! bulijára voksoljon Beleden.

Apropó voksolás: ha elmész a bulira, és tetszik Dave játéka, legyél annyira jó fej és szavazz rá az angol DJ Mag top 100
listáját összeállító nemzetközi véleménykutatásán.
www.djmag.com

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Truesounds interjú

    Az idei évben öt éves a Truesounds csapat. Ennek alakalmából egy interjúra elkaptuk a srácokat. Fény derül Dandy és Dubfire közti konfliktus okára és persze az aktuális Ikrek éjszakája sem maradhat ki.

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó