Pulzar

Partyajánló

Strictly! presents @ Club Magic, Beled

Fellépők
Dátum 2007. november 17.
Helyszín Club Magic, Beled, Rákóczi u. 124.
Stílus Progressive House, House, Deep House, House,
Progressive House
Strictly! presentsdj-k: Chris Fortier (USA), SanFranciscoBeat (Strictly!), Ben Dive / YagoClub Magic, Beled, Rákóczi u. 124.

Strictly! presents @ Club Magic, Beled

dj-k: Chris Fortier (USA),
SanFranciscoBeat (Strictly!),
Ben Dive / Yago

2007.11.17 Szombat
Club Magic Beled
Strictly! presents...

Szombaton Beleden lehetünk tanúi az amerikai Fortier játékának, aki több mint tizenöt évnyi dj-karrierrel a háta mögött a
globális house-szcéna egyik legkedveltebb előadójának számít. Nevét oly kiadványok vésték a party-világ memóriájába, mint az általa készített tripla Balance-válogatás; vagy épp a 40oz alterego alatt kiadott tech-esebb lemezek, melyek a Cocoon, a Kompakt vagy a Get Physical labelek gyűjteményét gazdagítják. De Chris sokrétűségét tanusítják az Alexi Delanonak, Lee Burridge-nek, vagy például John Selway-nek készített remixei. Nem véletlenül látják szívesen vendégül a világ legpatinásabb klubjaban, kezdve a New-Yorki Twilotól a londoni The Crossig; de éppígy megtalálható Tokió vagy Buenos Aires felkapott szórakozóhelyein is. Akik imerik Fortier múltját és jelenét, azok tudják, hogy tőle mindig csak jobbat és egyre jobbat várhatnak. Az évek múlnak, de Chris lelkesedése nem hagy alább, csak egyre erősebb lesz. Akik sosem hallották még őt zenélni, azok a beledi buli után biztosan újra keresni fogják majd.

Időpont: 2007. nov. 17


helyszín: Club Beled


Chris Fortier (USA)
SanFranciscoBeat (Strictly!)
Ben Dive / Yago

Beled , Rákóczi u. 124
www.roughly-party.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Klubok

Ajánlott lemezek

  • Jön az első Paul Mad bakelit megjelenés

    Az elmúlt hónapban egy nagyszerű I Records-os release-ről számoltunk be a hazai és nemzetközi szcénából egyre nagyobb szeletet kihasító Paul Mad-től, akinek az év utolsó hetei is kemény munkával telnek.

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó