Pulzar

Partyajánló

Chris Fortier @ Club Magic, Beled

Fellépők
Dátum 2007. november 17.
Helyszín Club Magic, Beled, Rákóczi u. 124.
Stílus Progressive House
Chris Fortier'Egyszerűen szeretek jó underground zenét játszani, nem érdekelnek a stílushatárok.' - vallja Chris Fortier, s hogy eklektikus muzsikája mennyire beletrafál a mindenkori hallgatóság ízlésébe, azt számtalan emlékezetes klubest bizonyítja mind a magyar rajongók, mind a tengerentúli közönség köreiben.Club Magic, Beled, Rákóczi u. 124.

Chris Fortier @ Club Magic, Beled

'Egyszerűen szeretek jó underground zenét játszani, nem
érdekelnek a stílushatárok.' - vallja Chris Fortier, s hogy
eklektikus muzsikája mennyire beletrafál a mindenkori
hallgatóság ízlésébe, azt számtalan emlékezetes klubest
bizonyítja mind a magyar rajongók, mind a tengerentúli
közönség köreiben.

Szombaton Beleden lehetünk tanúi az amerikai Fortier játékának, aki több mint tizenöt évnyi dj-karrierrel a háta mögött a
globális house-szcéna egyik legkedveltebb előadójának számít. Nevét oly kiadványok vésték a party-világ memóriájába, mint az általa készített tripla Balance-válogatás; vagy épp a 40oz alterego alatt kiadott tech-esebb lemezek, melyek a Cocoon, a Kompakt vagy a Get Physical labelek gyűjteményét gazdagítják. De Chris sokrétűségét tanusítják az Alexi Delanonak, Lee Burridge-nek, vagy például John Selway-nek készített remixei. Nem véletlenül látják szívesen vendégül a világ legpatinásabb klubjaban, kezdve a New-Yorki Twilotól a londoni The Crossig; de éppígy megtalálható Tokió vagy Buenos Aires felkapott szórakozóhelyein is. Akik imerik Fortier múltját és jelenét, azok tudják, hogy tőle mindig csak jobbat és egyre jobbat várhatnak. Az évek múlnak, de Chris lelkesedése nem hagy alább, csak egyre erősebb lesz. Akik sosem hallották még őt zenélni, azok a beledi buli után biztosan újra keresni fogják majd.

Időpont: 2007. nov. 17
helyszín: Club Beled

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó