Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2007. június 2.-ig1 500 Ft
Elővételben 2007. június 9.-ig2 000 Ft
Elővételben 2007. június 16.-ig2 500 Ft
május 21 - május 261 000 Ft

Partyajánló

Fields of Joy 8. @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2007. június 16.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus Drum and Bass
Fields of Joy 8.Line up: Ed Rush, DJ Zinc, RymeTyme, Stamina MC, SKC...Mokka Cuka
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: peestheee
összes résztvevő megtekintése

Fields of Joy 8. @ Mokka Cuka

Line up: Ed Rush, DJ Zinc, RymeTyme, Stamina MC, SKC...

Bladerunnaz pres. Fields of Joy 8.
2007. június 16.
Mokka Cuka

Belépő
május 21 - május 26 - 1000 ft
május 28 - június 2 - 1500 ft
június 4 - június 9 - 2000 ft
június 11 - június 16 - 2500 ft
a helyszínen - 3000 ft

Elővétel: Subvibe, Deep, Trancewave, Vagabond boltok, Nyugati non-stop

Line up
Ed Rush (Virus)
DJ Zinc (Bingo, True Playaz)
RymeTyme (1210, Virus)
Stamina MC (V Rec., Movement)
SKC (Tactile Vinyl)
Chris.su (Tactile Vinyl)
Longman (Tactile Vinyl)
Safair (Tactile Vinyl)
Bratwa (Tactile Vinyl, Different Drum)
Bal (Bladerunnaz, Different Drum)
Sizenine (Bladerunnaz)

Ed Rush (Virus)

Ed Rush neve egyet jelent mindazzal, amit techstepnek neveztünk annak idején, és nem túlzás azt mondani, hogy még ma is ott bújkál minden egyes neurofunk megjelenésben egy kis darabja ennek a legendának. A londoni származású Ben Settle hiphop és elektro ütemeken felnőve talált az akkor még hardcore időket élő angol rave közösségre. Szomszédja, Nico Sykes adta meg a kezdő lökést produceri pályafutásának, amikor 1993-ban megírták első közös darabjukat 'Blodclut Artattack' névre keresztelve, letették a drum & bass alapköveit. Következő megjelenései szintén kollaborációk voltak: a DJ Trace-el közös 'The Mutant' és a 'Guncheck' Nico-val egyre jobban körvonalazta a sötét, szimpla, de erőteljes Ed Rush hangzást. A legendák közé 1998-ban írta be magát véglegesen: Opticallal közös 'Wormhole' LP-je elsöprő sikert aratva emelte trónra, és az ugyancsak legendás Virus kiadóján a mai napig megtiszteltetés zenét kiadni. Néhány szintén nagy sikerű megjelenés után, második albumuk a 'The Creeps' szinte összes nótájából himnusz lett, valamint bezsebelték vele a Knowledge Magazin legjobb producerének járó díját. Tavaly ismét albummal jelentkeztek a fiúk: Chameleon nagylemezük már címével is utal a változasokra ami hangzásukon végbe ment az évek során.

DJ Zinc (Bingo, True Playaz)

A 90-es évek elején az acid house korszakát maga mögött hagyó DJ Zinc elsők között írta be magát a
jungle legendák nagykönyvébe. A 'Super Sharp Shooter'-t 1995. óta a legismertebb jungle himnuszok közt tartják számon, és a sikersorozat még csak ezután kezdõdött igazán! A szintén elsöprő sikerű 'Six Million Ways To Die' után '96-ban a boltokba kerülő Fugees anthem, a "Ready Or Not" remixe örökös helyet biztosított Zinc-nek a táncparkett robbantó zenék világában. Időközben szoros barátság alakult ki közte, a szintén jungle don DJ Hype, valamint "P-Funk Era" Pascal között, aminek az eredménye a True Playaz megszületése volt. A 2001-ben indított saját kiadója, a Bingo Beats bár az első években inkább a garage kedvelőknek nyújtott élvezeteket, időközben az egyik legsikeresebb drum&bass labelnek nőtte ki magát. Zinc saját zenéit is ide szánja egy ideje: a 'Drop Beats Not Bombs' valamint legutóbbi 'In Bass We Trust' EP-ről minden élvonalbeli dj talált valamit, amit toplistájába tehet. Sokszinűségét tartva olyan neveket tudhat a label körül, mint a Total Science, Redeyes, Krust, D-Kay, vagy a nemrég albummal jelentkező Jenna G. Szettjeiben ezek a nevek mind visszaköszönnek, ami változatos és izgalmas kalandozást biztosít a jelenlegi drum & bass világában.

Stamina MC (Movement, V Recordings)

Stamina 1994-ben került kapcsolatba komolyabban a tánczenével. Ekkortájt a DJ-zés foglalkoztatta, mixelni tanult és megvette első lemezeit. A ragga és reggae inspirálta jungle számokhoz Stamina szövegeket írt, és egyszercsak azon kapta magát, hogy MC-ként is üzemel. A DJ/MC '96-ban a Pressure FM kalózadón hétvégenként két órás szettekkel szórakoztatta a londoni hallgatóságot és jöttek az első klubbulik is. A kalózadók és klubok forgatagában találkozott a Movement rezidens Ruffstuffal és DJ Flight-tal, akik nagyban segítették Stamina karrierjét.
Stamina 2000-ben csatlakozott a neves Movement partisorozathoz, miután egy barátja megkérte, hogy MC-zzen szettje alatt. A Movement esteken találkozott először a brazilokkal, Marky-val és Patife-fal, akikkel 2001-ben közösen kezdett el dolgozni. A triót Budapesten is láthatták a szerencsések egy évre rá, amikor igazi karnevált varázsoltak a Citadellára.
Azóta Stamina hangja több számból is visszaköszön (Marky + XRS - LK, D.Kay + Epsilon - Barcelona, Roni Size - On & On), valamint a London Elektricity élő zenekari felállását erősíti, akikkel koncertDVD-t is megjelentetett (Live Gravy). Stamina MC, a Movement klub rezidens MC-jeként azóta körbeutazta a fél világot olyan neves játékosok oldalán, mint Marky, Bryan G, Roni Size, High Contrast vagy éppen D-Bridge.

MC Ryme Tyme (1210, Virus)

A kis Ryme Tyme eleinte nem a rímeket, hanem a végtagjait csavarta, Jamaikában breaktáncosként csöppent bele a hip hop kultúrába, ahol bátyjával mint legifjabbak bejutottak a The Smugglers néven elhíresült tánccsapatba. Ugyanekkorra tehető első szárnypróbálgatása mc-ként is, amely akkortól vált elsődlegessé, amikor Londonba hazatérve belecsöppent a rave-ek világába. Az egyre szaporodó fellépések mellett a brit hardcore kialakulásával kalózrádiókban is hallatta hangjét, főként DJ Trace oldalán például a Kool FM-en. Az egyre kapósabb Ryme Tyme stúdózni kezdett, első megjelenése a No U-Turn testvérlabel Saigon-on volt, majd ezt követték olyan mára klasszikussá lett zenék, mint a 'We Enter', a 'Payback', az 'Iceberg' vagy a 'Move VIP' vagy a Jagged Edge néven kiadott 'Rock Baby'. Mindezek mellet összetéveszthetetlen hangjától vált még gyilkosabbá a 'Ressurrection' (Ed Rush & Optical), 'Don't Hold Back' (Gridlok) vagy a 'Manifest' (Optiv).

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó