Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft

Partyajánló

Fresher pres.: Koma & Bones, Deekline @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. április 14.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus House, Breaks, Breakbeat, Drum and Bass
Fresher pres.: Koma & Bones, DeeklineEgy Koma & Bones a lehetõ legjobb befektetés a partiközönségnek: bár a név alapján duót várnánk, rögvest három ember is tekergeti a potikat. Eme örömteli tény mellett szinte eltörpül, hogy a brit breakbeat-szcéna egyik legkiválóbb producer- és DJ-különítményérõl van szó.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Fresher pres.: Koma & Bones, Deekline @ A38, Budapest

Egy Koma & Bones a lehetõ legjobb befektetés a partiközönségnek: bár a név alapján duót várnánk, rögvest három ember is tekergeti a potikat. Eme örömteli tény mellett szinte eltörpül, hogy a brit breakbeat-szcéna egyik legkiválóbb producer- és DJ-különítményérõl van szó.


A trió sikersztorija közel tíz évvel ezelõtt vette kezdetés, amikor a Koma & Bones DJ-páros összeállt Proteusszal, aki épp akkoriban lábalt ki a d'n'b nevû súlyos betegségbõl. Jó érzékkel ismerték fel a születõ breakbeat lehetõségeit, és remixeik alig néhány hónap alatt hatalmas sikert arattak – még az óceán túloldalán is. A Koma & Bones – tiszteletre méltó szólólemezei mellett – a mai napig is elsõsorban remixeivel arat: trófeáik között a Kosheen Hide U-ja éppúgy ott van, mint az E-Z Rollers Walk This Landje, emellett készítettek remixet a Crystal Methodnak, a New Ordernek, Arthur Bakernek, a Puretone-nak és még sorolhatnánk.

Saját munkáikat a legendás Thursday Club Recordings (TCR) kötelékében jelentetik meg. Koma & Bones-ék túlzás nélkül a jelenlegi breakbeat-szcéna legjobb remixerei, így ha bulijkon csak saját számokat és remixeket pörgetnek, már akkor is bobmasztikus bulira van kilátás.

04.14. Fresher pres. KOMA & BONES, DEEKLINE

helyszín: A38 hajó

fellép:


nagyterem:

KOMA & BONES (TCR, Burrito / Uk)
DEEKLINE (Rat Records / Uk)
Palotai (Tilos)
Ludmilla (VA Breaks)
Bergi (Fresher)

kisterem:


Liquid (szolfézs)
Axim (szolfézs)
Stress (lollipop)
MaxFactor


belépõ: 2000 / 2500 / 3000
start:22.00 end:05.00
infoline: 06304604161


www.a38.hu
www.fresher.hu
www.myspace.com/​djdeekline
www.myspace.com/​fresherbreakbeat
www.myspace.com/​komaandbonesburrito

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó