Pulzar

Partyajánló

Első Tiszakécskei Elektronikus Fesztivál - Desyn Masiello & Paolo Mojo @ Club New Night, Tiszakécske

Fellépők
Dátum 2006-08-19
Helyszín Club New Night, Tiszakécske, 6060 Vadász út 2.
Stílus House, Progressive House
Első Tiszakécskei Elektronikus Fesztivál - Desyn Masiello & Paolo MojoA Tiszakécskei Club New Night és a The Debut bemutatja az első Tiszakécskei elektronikus fesztivált. A dátum augusztus 19.-e nem véletlen,hiszen közel esik államalapítási ünnepünkhöz és ezzel a rendezvénnyel egy maradandót, egy minden évben megrendezendő,a klublátogatók számára ünnepi eseményt szeretnénk világrahozni. Az est sztárvendége Desyn Massielo valamint Paolo Mojo,mellette további 12 djt illetve producert hallhatok a a hazai élvonal és a feltörekvő tehetségek soraiból egyaránt a house-tól a minimálig.Club New Night, Tiszakécske, 6060 Vadász út 2.

Első Tiszakécskei Elektronikus Fesztivál - Desyn Masiello & Paolo Mojo @ Club New Night, Tiszakécske

A Tiszakécskei Club New Night és a The Debut bemutatja az első Tiszakécskei elektronikus fesztivált. A dátum augusztus 19.-e nem véletlen,hiszen közel esik államalapítási ünnepünkhöz és ezzel a rendezvénnyel egy maradandót, egy minden évben megrendezendő,a klublátogatók számára ünnepi eseményt szeretnénk világrahozni. Az est sztárvendége Desyn Massielo valamint Paolo Mojo,mellette további 12 djt illetve producert hallhatok a a hazai élvonal és a feltörekvő tehetségek soraiból egyaránt a house-tól a minimálig.

Lássuk kik is õk a Made Inn alapítója Pöli ,a Debut rezidensek Moonline és Garay,hazánk leghíresebb minimál dj-i Naga,Beta és Mick az egyik legtehetségesebb hazai producer Add 2 Basket,az abonyi Hunthouse brigád coldfish és Chris Plastic,a pécsi Icon csapat tagja Journey Blage,és természetesen a Cnn rezidensei Stuart és Kenny.
A belépõ éj3000ft,amely a hazai partyéletben egy ilyen rendezvényhez mérten rendkívül kedvezõ.


The Debut Room:

22-24 Tommy Boy
24-03 Desyn Masiello
03-05 Pöli
05-07 Paolo Mojo
07-... Sunday Matinee:Fundation vs Debut
(Chriss b2b Garay b2b Moonline)

Bacardi Terasz:

21-23 Navrang
23-01 Add 2 Basket
01-03 Coldfish vs Chris Platic
03-06 Naga b2b Beta b2b Mick

Small Room:

24-03 Kenny
03-06 Journey Blage

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó