Pulzar

Partyajánló

Első Tiszakécskei Elektronikus Fesztivál - Desyn Masiello & Paolo Mojo @ Club New Night, Tiszakécske

Fellépők
Dátum 2006. augusztus 19.
Helyszín Club New Night, Tiszakécske, 6060 Vadász út 2.
Stílus Jungle, Drum and Bass, Progressive House, Deep House,
House, House, Progressive House
Első Tiszakécskei Elektronikus Fesztivál - Desyn Masiello & Paolo MojoA Tiszakécskei Club New Night és a The Debut bemutatja az első Tiszakécskei elektronikus fesztivált. A dátum augusztus 19.-e nem véletlen,hiszen közel esik államalapítási ünnepünkhöz és ezzel a rendezvénnyel egy maradandót, egy minden évben megrendezendő,a klublátogatók számára ünnepi eseményt szeretnénk világrahozni. Az est sztárvendége Desyn Massielo valamint Paolo Mojo,mellette további 12 djt illetve producert hallhatok a a hazai élvonal és a feltörekvő tehetségek soraiból egyaránt a house-tól a minimálig.Club New Night, Tiszakécske, 6060 Vadász út 2.

Első Tiszakécskei Elektronikus Fesztivál - Desyn Masiello & Paolo Mojo @ Club New Night, Tiszakécske

A Tiszakécskei Club New Night és a The Debut bemutatja az első Tiszakécskei elektronikus fesztivált. A dátum augusztus 19.-e nem véletlen,hiszen közel esik államalapítási ünnepünkhöz és ezzel a rendezvénnyel egy maradandót, egy minden évben megrendezendő,a klublátogatók számára ünnepi eseményt szeretnénk világrahozni. Az est sztárvendége Desyn Massielo valamint Paolo Mojo,mellette további 12 djt illetve producert hallhatok a a hazai élvonal és a feltörekvő tehetségek soraiból egyaránt a house-tól a minimálig.

Lássuk kik is õk a Made Inn alapítója Pöli ,a Debut rezidensek Moonline és Garay,hazánk leghíresebb minimál dj-i Naga,Beta és Mick az egyik legtehetségesebb hazai producer Add 2 Basket,az abonyi Hunthouse brigád coldfish és Chris Plastic,a pécsi Icon csapat tagja Journey Blage,és természetesen a Cnn rezidensei Stuart és Kenny.
A belépõ éj3000ft,amely a hazai partyéletben egy ilyen rendezvényhez mérten rendkívül kedvezõ.


The Debut Room:

22-24 Tommy Boy
24-03 Desyn Masiello
03-05 Pöli
05-07 Paolo Mojo
07-... Sunday Matinee:Fundation vs Debut
(Chriss b2b Garay b2b Moonline)

Bacardi Terasz:

21-23 Navrang
23-01 Add 2 Basket
01-03 Coldfish vs Chris Platic
03-06 Naga b2b Beta b2b Mick

Small Room:

24-03 Kenny
03-06 Journey Blage

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó