Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Faculty Lesson 3 - Chris Carter @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. április 14.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Minimal, Tech-house, House, Breaks,
Drum and Bass, Minimal, Progressive House
Faculty Lesson 3 - Chris CarterÁprilisban ismét valami fura zenei egyveleggel próbáljuk táncra perdíteni a hajóra látogató közönséget.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Faculty Lesson 3 - Chris Carter @ A38, Budapest

Áprilisban ismét valami fura zenei egyveleggel próbáljuk táncra perdíteni a hajóra látogató közönséget.

Sokathallott cimboránk Mr.Carter, ismét a Chi vendége, de nem is akármilyen szettel készül a bulira. Megtudhatjuk milyen zenei környezetből nőtt ki az Ő funkkal teli, mégis elektroid és kattant világa, hisz Chris óriási lemezgyűjteményében nem is igazán az elektronikus lemezek, hanem inkább a ‘70-‘80-as évek psychedelikus jazzrockja dominál.

A Chi-Recordings bemutatja:
Faculty – Lesson 3
PsychedelicJazzRockBrokenDisco

Eloadók:
Chris Carter “PsyJazzRock” szett
(REC - UK)
Red Rack’em “BrokenHouse” szett
(Rack’em Up - UK)
Varga Ferenc “roadmovie” szett
(roadmovie, Tilos - H)
Fine Cut Bodies “FutureDisco” szett
(Chi - H)


Idõpont: 2006. április 14. (péntek)
Helyszín: A38 hajó, Pázmány Péter rakpart, Budapest
Belépõ: 1500HUF (buli napján) / 1100HUF (elovételben az A38-on)
Infoline: 06204443545 / ildi@chi-recordings.com

Ismétlés: “A Chi Recordings klubja, a havi rendszerességgel jelentkezõ Faculty igazi szónikus mixtúra. Olyan zenék, zenészek, mûfajok, ritmus-, és hangzásvilágok összeházasítását tûzte ki céljául, melyek egyre kevesebb átjárást engednek meg a partyvilág tagozódásával, viszont egyaránt magas szinten ingerlik agyunk érdekesség-receptorait és a végtagjaink mozgáskultúráját irányító idegsejtjeinket. Brokenbeat, dub, house, jazz, techno, hiphop, breakbeat, dubstep, d’n’b, electro ésatöbbi nálunk egyre megy.”

Aktuális: Áprilisban ismét valami fura zenei egyveleggel próbáljuk táncra perdíteni a hajóra látogató közönséget. Sokathallott cimboránk Mr.Carter, ismét a Chi vendége, de nem is akármilyen szettel készül a bulira. Megtudhatjuk milyen zenei környezetbõl nõtt ki az Õ funkkal teli, mégis elektroid és kattant világa, hisz Chris óriási lemezgyûjteményében nem is igazán az elektronikus lemezek, hanem inkább a ‘70-‘80-as évek psychedelikus jazzrockja dominál. Bármerre jár a világban bújja a szekndhend boltokat, licitál az internetes árveréseken és lelkendezik, ha valami ritkasághoz jut. Hát ezekbõl a lemezekbõl szemezget az angol elektrofunk májsztró, modern tánczenéit ez alkalommal otthonhagyja. Velünk lesz még a hazánkba (AAD-re és IKZ rendevényre) már tavaly ellátogató Danny Berman azaz Red Rack’em, aki brokenbeat, electro, techHouse vonalon pörgeti a lemezeket. A helyi erõket pedig a tilosos roadmovie stábja aka VargaFeri képviseli (kinek szettjei hétrõl hétre mannaként funkcionálnak az izgalmas zenékre szomjazó hallgatónak), nameg persze KevinFCB, aki ez alkalomra speciális futuredisco szettel készül. Tehát az áprilisi anyag a “PsychedelicJazzRockBrokenDisco” lesz, hiányozni csak igazolással!

Ajánlott lemezek

  • TIESTO: IN SEARCH OF SUNRISE 6 (Ibiza)

    A szigeten számos felfedeznivaló kis titkos hely van, amellett, hogy a legnagyobb dance élet is itt zajlik a legextrább bulikkal a világ legjobb klubjaiban.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó