Pulzar

Partyajánló

2006.02.11 21h Lick the Click #9 @ Mono, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. február 11.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus Minimal
2006.02.11 21h Lick the Click #9A tavaly novemberben “Lick the click!” néven indított klubest sorozat elsősorban a minimal és különleges, főként dub-ba, deephouse-ba, diszkóba oltott vadhajtásai jegyében fogant. A rezidens hármasfogat igyekszik a stílus aktuális trendiségén túlmutató, egyedi produkciót nyújtó alkotókat (live-act művészek, djk) bemutatni.Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

2006.02.11 21h Lick the Click #9 @ Mono, Budapest

A tavaly novemberben “Lick the click!” néven indított klubest sorozat elsősorban a minimal és különleges, főként dub-ba, deephouse-ba, diszkóba oltott vadhajtásai jegyében fogant. A rezidens hármasfogat igyekszik a stílus aktuális trendiségén túlmutató, egyedi produkciót nyújtó alkotókat (live-act művészek, djk) bemutatni.

Az eltelt időszakban az izmosodó hazai vonalból fellépett többek közt Sinko, Fiba, Ferenc Vaspoeri és Fine Cut Bodies. Hasonló felfogásban ezúttal a tengerentúlról hívták meg vendégüket.
--
St. Louis üdvöskéje, Andrew Rasse, azaz Butane elképesztő tempóban tette le névjegyét a minimal színtér sötétebb színezetű oldalán. Saját, ALPHAHOUSE nevű cimkéjén megjelent két multifunkcionális maxijáról, és a legfrissebb DUMB-UNIT kiadványról, az ‘On the ket' háromszámosáról kizárólag szuperlatívuszokban beszélnek a megfejtők. Utóbbival helyet követelt magának a Soma mix-sorozat, a Sci Fi Hi Fi soronkövetkező darabján, Luciano tolmácsolásában. Michael Mayer szerint pedig manapság Butane az egyik legnagyobb sütés a minimal arcvonalában. A mindössze másfél éve producerkedő Andrew szűk három éve szervezi a havonta jelentkező, későbbi label-névadó Alphahouse partikat, amely lényegében indulásától kezdve az egyik legfontosabb fóruma nemcsak az amerikai, hanem a nemzetközi történéseknek is, olyan arcok, mint Magda, Jay Haze vagy Someone Else egybehangzó állítása szerint hírhedt maratoni afterjeivel pedig a világ top partijai közé emelkedett. Az Alphahouse kiadványok hűen ragadják meg a bulik hangvételét: a laza, futurisztikus minimal house és techno saját kútfőből és a kortárs amerikaiaktól (a la Foundsound), merítenek az egyszerre mély és funky germán illetve detroit vonalból. Felemelő, agyas tánczene, nagyon szexi és nagyon sejtelmes tónusban elővezetve.

2006.02.11 21h
Lick the Click #9
Butane (Alphahouse, Dumb-unit, Rrygular - St. Louis, USA)
Crimson & Chrom (ikz), Isu (Minimalheadz)
Mono Klub és Galéria
VI. Bp, Ó u. 51

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • E L E C T R I Q U E

    Wicked Beats from NETMUSIQUE.com
  • TRAFFIC RADIO STATION

    Bolgár elektronikus rádióadó

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó