Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak1 500 Ft

Partyajánló

Summer Closing - The Debut @ Blondy, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. szeptember 9.
Helyszín Blondy, Budapest, 1x Récsei center 2x Tölgyfa u.
Stílus House, Progressive House, Progressive House, House,
DownTempo, Electro, Electronica, Experimental,
House, Minimal, Tech-house
Summer Closing - The DebutA kegyetlen időjárás ezúttal sem kedvezett a nyáron a Debut csapatnak, hiszen ahhoz is szerencse kellett, hogy egy open-air bulit legalább jó időben rendezzenek meg (azért a tavalyihoz hasonlóan ez is emlékezetesre sikerült). Az új szezonban tehát újra be lehet költözni a négy fal közé.Blondy, Budapest, 1x Récsei center 2x Tölgyfa u.

Summer Closing - The Debut @ Blondy, Budapest

A kegyetlen időjárás ezúttal sem kedvezett a nyáron a Debut csapatnak, hiszen ahhoz is szerencse kellett, hogy egy open-air bulit legalább jó időben rendezzenek meg (azért a tavalyihoz hasonlóan ez is emlékezetesre sikerült). Az új szezonban tehát újra be lehet költözni a négy fal közé.

A főváros egyik legújabb klubja, a Blondy látja vendégül egy nyárzáró mulatságra az ezúttal már negyedik szezonját kezdő Debut estet.

A budai Blondyra eddig nem lehetett mondani, hogy rendszeresen helyet adott volna a kortárs elektronikus zenei projecteknek, ősztöl fordul a kocka. Első próbálkozásnak mindenesetre igencsak bíztató, hogy egy előreláthatóan nagyszerű hangulatú nyárzáróval indulnak el ezen az úton. A remek hangulatú szórakozóhely rezidense a kezdetek óta a szakmában dolgozó rezidense, 5vös kezdi az estét, hogy aztán éjfélkor átadhassa a Blondy pultját Moonline-nak, Garaynak és Kersák Snoopynak akik előtt felcsillan a lehetőség, hogy meghódítsanak egy új klubot és egy új közeget. Reméljük egy új színfolt jelenik meg az igencsak egyszínű budapesti éjszakai életben.


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Kapcsolódó cikkek

  • Hairy művészek az Exiten!

    A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
  • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

    Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
  • Butane Inetrjú

    Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
  • Andre @ Long Track

    A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó