Pulzar

Klub

Blondy

Cím Budapest, 1x Récsei center 2x Tölgyfa u.
Férőhely  
Terület  

Blondy


Ahogy a címben is olvashatod 1x Récsei center 2x Tölgyfa u. hisz egy időben lehetett olyan érzése a budapesti klublátogatóknak, hogy egymást érik a Blondy klubok budapest kerületeit,kisebb állbotrányok miatt még média érdeklődéssel is fűszerezve./szőke nők tüntetnek a klub ellen.../

A klubok mindkét helyszínen tartogattak elektronikus tánczeni rendezvényeket bár az első Blondy talán az álbotrányról volt előbb híres mint a Yoshitoshi-nak egyik frontembere Dean Coleman fellépéséről, vagy a Blondy Night College Party house zenei stílus uralta buliairól. A második Blondyban Roy és Ádámtól az akkori funkhouse partykon át gyakorlatilag mindenféle rendezvény otthont kapott. Itt volt talán elöször klubhoz köthető az akkor már vándorlásai álltál nagy népszerűségnek örvendő Debüt-party sorozat. A Tölgyfa u. Blondy jelenleg Trendy néven üzemel.

Kis video az egykori Tölgyfa u. Blondyról

Archív partyajánlók

DJ-k

Játszott zenei stílusok

  • Euro-Trance

  • Trance

    A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.
  • Progressive House

    A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó