Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak1 500 Ft

Partyajánló

Summer Closing - The Debut @ Blondy, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Snoopy
Dátum 2005-09-09
Helyszín Blondy, Budapest, 1x Récsei center 2x Tölgyfa u.
Stílus House, Progressive House
Summer Closing - The DebutA kegyetlen időjárás ezúttal sem kedvezett a nyáron a Debut csapatnak, hiszen ahhoz is szerencse kellett, hogy egy open-air bulit legalább jó időben rendezzenek meg (azért a tavalyihoz hasonlóan ez is emlékezetesre sikerült). Az új szezonban tehát újra be lehet költözni a négy fal közé.Blondy, Budapest, 1x Récsei center 2x Tölgyfa u.

Summer Closing - The Debut @ Blondy, Budapest

A kegyetlen időjárás ezúttal sem kedvezett a nyáron a Debut csapatnak, hiszen ahhoz is szerencse kellett, hogy egy open-air bulit legalább jó időben rendezzenek meg (azért a tavalyihoz hasonlóan ez is emlékezetesre sikerült). Az új szezonban tehát újra be lehet költözni a négy fal közé.

A főváros egyik legújabb klubja, a Blondy látja vendégül egy nyárzáró mulatságra az ezúttal már negyedik szezonját kezdő Debut estet.

A budai Blondyra eddig nem lehetett mondani, hogy rendszeresen helyet adott volna a kortárs elektronikus zenei projecteknek, ősztöl fordul a kocka. Első próbálkozásnak mindenesetre igencsak bíztató, hogy egy előreláthatóan nagyszerű hangulatú nyárzáróval indulnak el ezen az úton. A remek hangulatú szórakozóhely rezidense a kezdetek óta a szakmában dolgozó rezidense, 5vös kezdi az estét, hogy aztán éjfélkor átadhassa a Blondy pultját Moonline-nak, Garaynak és Kersák Snoopynak akik előtt felcsillan a lehetőség, hogy meghódítsanak egy új klubot és egy új közeget. Reméljük egy új színfolt jelenik meg az igencsak egyszínű budapesti éjszakai életben.


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó