Pulzar


Kövess minket!

Hybrid

Léteznek ebben a "kicsiny" modern elektronikus tánczenei szcénában olyan személyek, akik nem igazán szorulnak már bemutatásra.
Hogy kik lehetnek ők? Lehetnek vérbeli lemezlovasok, kik talán mindenkinél jobban értenek az emberek nyelvén. Lehetnek producerek, akik gondolataikat formálják meg, s adják felénk. Lehetnek olyas valakik, akik ráéreznek arra, mi mit szeretnénk igazán, mire vágyunk, megérzik minden belső gondolatunkat, s ha más nem, majd ők megmutatják nekünk, "elmesélik", hogy mit is mond a legbelső énünk. Vannak olyanok, akik képesek ezt egyszerre felszakítani egy emberben. Lehetnek olyanok is, akik mindezt egyszerre csinálják, akik minden egyes fellépésükkör valami olyat adnak, amit nem lehet megunni, amire nem lehet ráhúzni a szokványos jelzőt...
Mike Truman és Chris Healings pedig pontosan ilyenek. Lemezlovasok, producerek, remixerek, hangtechnikusok, minden egyben. Minden együtt, minden a legtökéletesebben kidolgozva és megkomponálva. Akár egy mesebeli szimfónia, vagy épp Symphony-a. Az első igazi korong, az első opusz, ahol talán ez az egész elindult az urak számára. 1994-et írunk. Ekkor hallhattunk először a duóról, mégpedig nem is akárki álltal, hiszen nem kisebb név prezentálta debütáló lemezüket, mint maga a folyton mosolygós Lee Burridge. Így indult, ám azóta végelláthatatlan a folyamat. Több, mint 10 év, s több, mint 250 megjelenés. Albumok, remixek, felkérések a legnagyobb nevektől. Egy mese, melyet olyanok támogattak az évek során, mint Sasha, John Digweed, a már említett Lee, vagy épp Dave Seaman.

Soha nem álltak be a sorba, soha nem alkottak olyat, amire azt mondtuk volna szokványos. Mindíg valami új, valami egyedi lebegett a szemük előtt. Legyen az akár a legnagyobb klubsláger, vagy épp egy olyan mű, melyhez egyedülállóan az Orosz Nemzeti Filharmónikusokat (Wide Angel) hívták segítségül. A kuriózum pedig egycsapásra mindenki számára érdekessé vált. 2000-től már a legnagyobb és legzsúfoltabb klubok pultjait koptatják, a fellépések pedig évről évre egyre csak sűrűsödnek. 43 dátum 56 nap alatt. Csak egy szám, amibe belegondolni is sok, ők pedig átélték. A North American tour életük egyik legmeghatározóbb élménye volt, ám előszeretettel áradoznak európai "vándorlásaikról" is.


Archív partyajánlók

 • [2016-11-12] Bladerunnaz Budapest
  @ Akvárium Klub

  Bladerunnaz Budapest - November 2016 A Bladerunnaz Budapest egy új partysorozat a törtütemek kedvelőinek az Akvárium Klub három termében. A termekre külön-külön és közös jegy is váltható.
 • [2014-04-12] BE MASSIVE pres: HYBRID, RESISTANCE & STEVE THORPE
  @ Corvintető, Budapest

  Ismét egy valódi legenda érkezik a Be Massive vendégeként a Corvintetőre: Hybrid! - akil a legutóbb teltházas bulin nagyon Massive szettet tolt, ismét hasonlóra számíthatunk!
 • [2009-07-01] VOLT Fesztivál
   

  Kultikus sztárokkal várja látogatóit az idei VOLT Fesztivál. Július első hétvégéjére Sopronba érkezik a több év után új lemezzel és fesztiválturnéval visszatérő Limp Bizkit csapata, a legnagyobb Nyugat-európai fesztiválok másik nagy idei visszatérője, a provokatív metál-ikon, Marilyn Manson, és a legaktuálisabb brit szupercsapat, a Franz Ferdinand.
 • [2009-03-21] Hybrid
  @ White Angel

  Fellépők: Hybrid, Chriss of the Quasar, Slam Jr., Cartman
 • [2008-08-19] Sunset Festival
  @ Dexion Club, Alsóőrs

  18 dj, 2 helyszínen az alsóörsi Dexionban 19-én! FEllépnek többek között: Dave Seaman, Anthony Pappa, Desyn Masiello, Hybrid és JOdy Wisternoff.
 • [2008-02-09] FLÖRT FARSANG WITH HYBRID
  @ Flört, Siófok

 • [2007-08-18] ILOVEBREAKS- HYBRID(uk) NOISIA(nl) PALOTAI. SIKZTAH. JIM K
  @ Bambusz Club, Szombathely

  ILOVEBREAKS // progressive.breaks.electro /w HYBRID(uk)NOISIA(nl)PALOTAI.SIKZTAH.JIM K
 • [2007-07-13] FAMEPROMOTION LIVE ACT FEST
  @ Studio, Budapest

  Másfél évi agytorna, tárgyalás és egyezkedés után végre megvalósul a Famepromotion zseniális elképzelése és július 13-án, pénteken, egy korábban soha nem tapasztalt elektronikus zenei élmény vár minden belevaló party-ördögre.
 • [2007-05-11] Renaissance with Dave Seaman & Hybrid
  @ Events Hall, Budapest

  Hetek óta köztudott, hogy május 11-én Dave Seaman lemezgyűjteményének legjobb darabjaira bulizhatsz, ha a szóban forgó péntek éjjelt a Hajógyári szigeten töltöd. Az Events Hall ezúttal az Anglia elsőszámú partysorozata-ként és az egyik legnagyszerűbb elektronikus zenei exportcikkeként ismert Renaissance projectet fogadja be falai közé
 • [2006-05-20] Flört 17. születésnap - DJ. Hybrid-el
  @ Flört, Siófok

  Léteznek ebben a "kicsiny" modern elektronikus tánczenei szcénában olyan személyek, akik nem igazán szorulnak már bemutatásra. Hogy kik lehetnek ők? Lehetnek vérbeli lemezlovasok, kik talán mindenkinél jobban értenek az emberek nyelvén. Lehetnek producerek, akik gondolataikat formálják meg, s adják felénk. Lehetnek olyas valakik, akik ráéreznek arra, mi mit szeretnénk igazán, mire vágyunk, megérzik minden belső gondolatunkat, s ha más nem, majd ők megmutatják nekünk, "elmesélik", hogy mit is mond a legbelső énünk. Vannak olyanok, akik képesek ezt egyszerre felszakítani egy emberben. Lehetnek olyanok is, akik mindezt egyszerre csinálják, akik minden egyes fellépésükkör valami olyat adnak, amit nem lehet megunni, amire nem lehet ráhúzni a szokványos jelzőt...

Kapcsolódó cikkek

 • Más helyszínen a HYBRID

  A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Hybrid fellépés a STUDIO-ban került megrendezésre 2006 decemberben! Karácsonyi ajándékként pedig a hölgyek belépődíját a Coca-Cola állta, az urakét pedig 2000 Ft-ra mérsékelték a szervezők.
 • Biztos nem ránk Magyar partyzókra vonatkozik :)

  A Hybrid unja! A nagy sikerĹą Y4K album után megtöbbszöröződött Hybrid közönség a nem jól titkolt e-mail címek és telefonszámok miatt már nyugodt percet sem hagytak a fiúknak.

Zenei stílusok

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Breakbeat

  Minimalisztikus jellegű. Jellegzetes vonása a 3/4-es ütem.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó