Pulzar

Partyajánló

BE MASSIVE pres: HYBRID, RESISTANCE & STEVE THORPE @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. április 12.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus House, Electro, Breaks, Breakbeat
BE MASSIVE pres: HYBRID, RESISTANCE & STEVE THORPEIsmét egy valódi legenda érkezik a Be Massive vendégeként a Corvintetőre: Hybrid! - akil a legutóbb teltházas bulin nagyon Massive szettet tolt, ismét hasonlóra számíthatunk!Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

BE MASSIVE pres: HYBRID, RESISTANCE & STEVE THORPE @ Corvintető, Budapest

Ismét egy valódi legenda érkezik a Be Massive vendégeként a Corvintetőre: Hybrid! - akil a legutóbb teltházas bulin nagyon Massive szettet tolt, ismét hasonlóra számíthatunk!

◈◈ HYBRID (UK) - Chris Healings Dj Set ◈
RESISTANCE & STEVE THORPE (UK) [Lowdown & Dirty]
METHA, MIRA, RETROID, LUCKY 23

belépő: 1490 Ft

◈◈ Házigazda: Metha (adidas originals, burn, antropos.hu)

◈◈ HYBRID ◈◈
Chris Healings és Mike Truman a 90-as évek elején egyesítette erőit Hybrid néven, hogy a nemzetközi e-színtérre is betörjön atmoszférikus nu skool break produkciójával. Az Another Brick In The Wall című legendás Pink Floyd-számból készített Mike Truman-remix sikerét követőn 1999-ben jelent meg a Hybrid debütalbuma Wild Angle címmel, melyen az Oroszországi Föderáció Állami Szimfonikus Zenekara és Angelo Badalamenti állandó alkotótársa. 2003-ban készíette el második lemezét a Radiohead, a New Order, a Soulwax és számos klasszikus zenei mű inspirálta Morning Sc-Fi című albumot amit 2006-ban az I Choose Noise követett, melyet a Hybrid a legnagyobb zenei fesztiválokon,többek között a kaliforniai Coachella Valley Music and Art Festival-on mutatott be rajongóinak. Emellett amerikai sorozatoknak, hollywoodi sikerfilmeknek, készítenek nagyszabású filmzenéket. A budapesti fellépésen Chris Healings táncoltatja az egybegyűlteket.

◈◈ RESISTANCE & STEVE THORPE (UK) [Lowdown & Dirty]

2003 Első klub estjük a "Carry On" ahol minden hónapban olyan DJ-k mellett játszhatott, mint Elite Force, Rennie Pilgrem, Krafty Kuts, Rico Tubbs, vagy Soul of Man.

Resistance jelenleg társtulajdonos, rezidens DJ és promóterként dolgozik a Lowdown & Dirty club esten, amellyel elnyerte 2012-ben a Breakspoll Award "legjobb kis klub esemény" díját.

A mixeikben hallható Techno-Electro-Breakbeat-House egyveleg mindenkit kiváncsivá tett az utóbbi időben, kemény bass hangzása pedig teljesen ledöngöli a közönséget. Nagy fesztiválokon is játszottak továbbá a U&A Recordings csapatával, mint pl Wickerman Festival, Kendal Calling Festival, Parklife Festival, Eurocultured Festival és együtt pörgött Elite Force csapatával a U&A Boat Party afterparty-ján is.

www.facebook.com/​events/​283488295136403/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó