Pulzar

Művész

Algia

Algia

Archív partyajánlók

 • [2020-02-14] Emanations at Supersonic KVLT
   

  " A filozófia bizonyos rendszereiben annak a gondolatnak a jelzése, hogy a világ dolgai mind egy legfelsőbb valónak kisugárzásai. "
 • [2019-01-18] Neorave - From past to future
  @ Supersonic

  170+ bpm, pumpáló 4/4, pattogós dallam, mi kell még?
 • [2018-12-30] DMT Hungary Presents: Pre New Year's Eve Techno Party + After
   

  D.M.T. Hungary .:. and .: .:. Drinking Meanwhile Techno .: .:. .:. PRESENTS .: .:.:. Pre New Year's Eve Techno Party .: .:.:.:. (Előszilveszter) underground
 • [2018-11-10] Budapest in the dark
   

  A Budapest in the dark örömmel hív meg soron következő eseményére, ami Seldon barátunk szülinapi "zsúrja" lesz a Supersonic - Blue Hell & KVLT legendás falai között.
 • [2018-10-31] Psybaba records & Goa.hu & Hungarian goa: Halloween
  @ Dürer Kert

  Az előző évektől eltérően a Dürer Kertben ünnepeljük az ősi kelta hagyományokból kialakult Mindenszentek (All Hallows’ Eve) előtti éjszakát! Szeretnénk, ha erre az estére ti is jelmezt öltenétek, a különleges öltézéket viselők közül a legrémisztőbb jelenség a téli szezonra vonatkozó összes partynkra a vendégünk! Négy tánctéren várjuk a rettegni vágyókat, a fellépők névsorával, jegyárakkal és több infoval hamarosan jövünk!
 • [2018-09-29] Under the Veil of Gloom - Dark Ritual with The Outside Agency
  @ Supersonic

  Az Under the Veil of Gloom a tavalyi év szeptemberében indult útjára egy olyan elképzelés és koncepció mentén, amely egyedülálló Magyarországon. Egy dark és industrial zenéken alapuló partysorozat, mely kiegészítve egyéb, népszerűbb zenei irányzatokkal, mint például a hardcore, lehetőséget biztosítson mindazon szórakozni vágyók számára, akik valami újat keresnek a megszokott rendezvények helyett.
 • [2018-09-14] 12h b2b | Drinking Meanwhile Techno #5
   

  Sziasztok, ismét eltelt egy év és eljött a szülinapom napja. Örülnék, ha velem ünnepelnétek meg a Valyó kikötőben. Hangtechnika lesz bérelve. Ajándékot nem kérek, de az adományokat szívesen fogadom, amely a hangcuccra és a djk zsebpénzére lesz fordítva. Köszönöm.
 • [2018-05-19] FLTH pres.: Cortechs
   

  A félelmetesen sikerült Björn Torwellen bulin már többen szembesülhettek vele, hogy már betáraztuk a következő nagy durranásunkat, most viszont lerántjuk róla a leplet azok előtt is, akik esetleg eddig nem értesültek a következő eseményünkről! Érkezik hozzánk ugyanis Cortechs, aki sajnos szintén nem túl sűrű vendég a magyar buli szcénában. Ezen igyekszünk változtatni és ezek után is olyan nagy kaliberű arcokat hívni nektek, akiket valamiért eddig hanyagoltak az itthoni szervezők.
 • [2018-03-09] FLTH pres: Björn Torwellen
  @ Supersonic

  2017 az építkezés éve volt az FLTH háza táján, 2018-ra viszont valami olyasmit terveztünk, ami nyomot hagy és ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül.
 • [2017-11-11] Budapest in the dark presents Hefty
   

  A Budapest in the dark bemutatja a Sonic Sounds sorozat első külföldi vendégét. Ez lesz az első esemény, ahol a már megszokott DARK TECHNO közeget kiegészítve egy DARK PROG termet is szervezünk.
 • [2017-03-24] FLTH pres. Noiseberg LIVE debüt
  @ Supersonic

  Nos, updateljük az eseményt, ugyanis fejlemények vannak srácok és lányok! Nagy bejelentenivalónk van: most már tényleg - @Dr. Zoidberg és cimborája, Tekon közösen fogják lerántani a leplet a vasalt, edzett és hengerelt techno live projektjükről! Zoidberg urat már ismerhetitek rajtunk keresztül és persze az NVC és a Casino Bangkok bulik rezidenseként is, Tekon neve pedig a Kick Drum események látogatóinak csenghet ismerősen. Két ilyen arc közös projektje eleve nem lehet gyenge, de erről győződjetek meg ti magatok is Március 24-én a Supersonic - Blue Hell & KVLT kékebbik fertáján!
 • [2012-10-06] TECHNOKUNST121006 / PFIRTER (AR), Isu, Dork
  @ A38, Budapest

  Teljesen mindegy, hogy mostanában Chris Liebing, Luke Slater, Marcel Dettmann vagy Len Faki szettjeit szereted jobban, egy biztos: mindegyikben megszólal valahol egy Pfirter-track.
 • [2012-08-17] Technokunst presents Tommy Four Seven (UK)
  @ A38, Budapest

  Sokan 2011 legjobb bulijaként emlegetik, és vannak, akik számára „csupán” az eddigi legjobb Technokunst volt, de egy biztos: akinek tavaly augusztus huszadikán sikerült bejutnia a Hajó zsúfolásig tömött koncerttermébe, az egész életében mosolyogva/bólogatva fog emlékezni arra az éjszakára! Vendégünk szettje nagyobbat szólt, mint a tűzijáték, a közönség egy emberként tombolt kora reggelig, mi pedig úgy gondoltuk, hogy Budapest semmiképpen nem úszhatja meg egy második dózis nélkül, így idén augusztusban a Technokunst vendége ismét Tommy Four Seven!
 • [2011-10-21] Technokunst: Ostgut Ton presents Berghain Mix CD 05 Party
  @ A38, Budapest

  Berlin fantasztikus város, de kultúrája és történelme mellett számunkra egy dolog miatt különleges: nyugodtan nevezhetjük Európa techno-Vatikánjának. És ahogy minden szent földnek van szentélye, úgy Berlinnek is van: ez pedig a Berghain – egy majd’ 15 éve működő szuperklub, amit egy régi katonai bunkerből alakítottak át a világ jelenleg egyik legtöbbet emlegetett szórakozóhelyévé, ahol a technora művészetként, kultúraként és életformaként tekintenek, ahol a világ legnagyobb DJ-i állnak sorba rezidenciáért, és ahová életében legalább egyszer minden techno-rajongónak el kell zarándokolnia.
 • [2011-07-16] Technokunst presents Perc
  @ A38, Budapest

  Az idei nyarunk igen forróra sikerült mind időjárásilag, mind zeneileg is. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy júliusra egy kicsit lehűtjük nektek – ha már az időjáráson nem is tudunk változtatni, zenei kínálatunkon igen: hűsítőként megkapjátok Anglia – és a világ – technoklubjainak jelenleg egyik legfelkapottabb, legfrissebb és legtöbbet hype-olt fenegyerekét: július 16-án a Technokunst vendége Perc!
 • [2011-05-21] Technokunst presents Luke Slater as „PLANETARY ASSAULT SYSTEMS” DJ Set
  @ A38, Budapest

  Luke Slater neve valószínűleg senkinek nem cseng idegenül, hiszen az elmúlt 20 év konstans elektronikuszenei szupersztárjaként úgy ugrált a világ legkeményebb underground technoklubjai és az MTV/VIVA tévék főműsorideje között, hogy hitelességét egy percre sem vesztette el, és bármihez nyúlt, egész egyszerűen sosem hibázott. A britek nemzeti kincsét az elektronikus négynegyedek létező összes műfajában való jártassága, állandó megújulást kereső szemlélete és elképesztően dinamikus szettjei teszik izgalmas és keresett DJ-vé és producerré – erről a magyar közönség már meggyőződhetett egy pár alkalommal.
 • [2011-03-19] Technokunst presents Sandwell District
  @ A38, Budapest

  Az A38 Hajó és a két Technokunst-rezidens, Isu és Dork által életre hívott sorozat célja, hogy bemutassa, milyen is a techno „igazi” arca: mély, rafinált, ötletes és természetesen táncolható. Ennek jegyében igyekszik havi rendszerességgel elhozni Budapestre a műfaj aktuális megfejtőit, mit például most a Sandwell District nevű formációt.
 • [2012-07-07] Psyk
  @ A38, Budapest

  Technokunst presents

Zenei stílusok

 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Szervező

 • Technokunst

  Klub/Techno/Művészet. Havonta az A38 Hajón, színvonalasan, őszintén és hangosan.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó