Pulzar

Partyajánló

Noisia - The Last Budapest Show

Fellépők
Dátum 2021. október 1.
Stílus Breakbeat, Drum and Bass, Dubstep
Noisia - The Last Budapest ShowA drum & bass történetének egyik legsikeresebb előadója a holland Noisia trió, akik sajnálatos módon bejelentették feloszlásukat. A csapat története összefonódott a magyar drum & bass élettel, így nem volt kérdés, hogy a búcsúturné Budapestet is eléri. A tavalyi viszontagságos év után idén október 1-jén lép fel utoljára a Noisia hazánkban, az eseménynek egy új helyszín, a Népligetbe költözött Cinema Hall ad otthont.

Noisia - The Last Budapest Show

A drum & bass történetének egyik legsikeresebb előadója a holland Noisia trió, akik sajnálatos módon bejelentették feloszlásukat. A csapat története összefonódott a magyar drum & bass élettel, így nem volt kérdés, hogy a búcsúturné Budapestet is eléri. A tavalyi viszontagságos év után idén október 1-jén lép fel utoljára a Noisia hazánkban, az eseménynek egy új helyszín, a Népligetbe költözött Cinema Hall ad otthont.

Lineup:

NOISIA

Chris.SU

Liveon

Quadrille

Ninive

Sin

 

Szeretnénk jelezni, hogy a Noisia idén mindenképpen befejezni, tehát ha az esemény egy esetleges újabb Covid-hullám miatt nem valósulna meg, akkor a buli NEM lesz új időpontban megtartva. Természetesen - ahogy eddig is -, ebben az esetben az összes megvásárolt jegy árát visszatérítjük.

 

RÁADÁS SHOW SZEPTEMBER 30. CSÜTÖRÖKÖN

EVENT https://www.facebook.com/events/354288873016645

JEGYEK https://cooltix.hu/event/610fc4ebae2deb89e1f4bf6c

www.facebook.com/​events/​564526678050547/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó