Pulzar

Partyajánló

Cinema Hall By PrimeFm & DHBP: Magdalena & Undercatt @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2019. november 9.
Helyszín Cinema Hall
Stílus Techno, House
Cinema Hall By PrimeFm & DHBP: Magdalena & UndercattMagdalena az Undercatt társaságában tér vissza Budapestre. A Diynamic Records stílusának közvetítése így valósulhat meg a legteljesebben.Cinema Hall

Cinema Hall By PrimeFm & DHBP: Magdalena & Undercatt @ Cinema Hall

Magdalena az Undercatt társaságában tér vissza Budapestre.
A Diynamic Records stílusának közvetítése így valósulhat meg a legteljesebben.

Néhány évvel ezelőtt járt nálunk először Magdalena, aki azonnal a magyar közönség egyik kedvencévé vált. A Solomun húgaként is számon tartott nőszemély a világsztár bátyó Diynamic Music kiadójának legszebb szereplője, aki a hamburgi klub menedzseri posztból kiszakadva, jó pár év alatt szép ívben fejlődött az elektronikus zene világában, mint dj és producer is.

A Prime FM idén tavasszal nem csak Budapesten, hanem a debreceni közönségnek is bemutatta az általa képviselt zenei hullámzást, melyet már a nyár közepén tudunk, hogy késő ősszel újra megkaphatunk majd, egészen pontosan november 9-én!

De Magdalena ez alkalommal nem egyedül érkezik Budapestre, ugyanis a szintén Diynamic színekben és ritmusokban utazó olasz páros, az Undercatt is vele tart, hogy egy éjszaka vegyék be a Cinema Hall falait, aminek alkalmával a tánctéren perzselő Diynamic ütemek között szórakozhatunk.

Luca és Elia is hasonló zenei monumentalitással képviseli majd Solomun kiadóját, melyről Magdalena mellett még a Prime FM és DHBP csapat tagjai gondoskodnak a közönség felé. Nem csodálkozunk, hogy az early bird jegyek alig pár nap alatt fogytak el, épp ezért – bár távoli a találkozás időpontja, de – érdemes beszerezni a jegyünket mihamarabb, melyet itt tudunk megtenni.

November előtt természetesen lesz még Prime FM buli, legközelebb rögtön augusztus 10-én D-Formation először jár Magyarországon, aki mellett a litván Kastis Torrau is fellép.

A zenei találkozásokig érdemes meghallgatni az Undercatt legfrissebb élő szettjét, melyet a minap adtak a Tomorrowland fesztiválon:

https://www.youtube.com/watch?v=MlxKACj72-U

Line up:

Magdalena (Diynamic Music)
Undercatt (Diynamic Music)
Rich
Kornel Halasz
Hunter

Presale tickets /elővételes jegyek:
https://oneticket.hu/magdalena-undercatt-cinemahall-191109

Early Bird: 2 500 HUF (ELFOGYOTT / SOLD OUT)
I. Elővételes / Presale I.: 3 000 HUF
II: Elővételes / Presale II.: 3 500 HUF

VIP I. Elővételes / VIP Presale I.: 4 000 HUF
VIP II. Elővételes / VIP Presale II.: 5 000 HUF

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó