Pulzar

Partyajánló

Watergate Berlin Showcase @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2019. október 11.
Helyszín Cinema Hall
Stílus House, Techno
Watergate Berlin ShowcaseA legendás berlini klub Budapestre látogat! Jön a 10 éves Watergate Showcase! A Watergate Budapesten is megünnepli a berlini fal leomlásának 30. évfordulóját és a kiadó 10 éves fennállását, melyre három fellépőt is magukkal hoznak!Cinema Hall

Watergate Berlin Showcase @ Cinema Hall

A legendás berlini klub Budapestre látogat! Jön a 10 éves Watergate Showcase!
A Watergate Budapesten is megünnepli a berlini fal leomlásának 30. évfordulóját és a kiadó 10 éves fennállását, melyre három fellépőt is magukkal hoznak!

Idén sok minden történik a berlini techno szcénához kapcsolódóan. Többek között 30 éve szabadulhatott fel a város az egész Németországot megfelező faltól, és egyúttal idén ünnepli 10 éves fennállását Berlin ikonikus klubjának, a Watergate-nek a kiadói szárnya, a Watergate Records.

Ennek örömére a Watergate egy estére Budapestre is elhozza az általa kezelt ütemeket, melyek helyszínéül a Cinema Hall-t választották, a hálánkat pedig majd a Budapest Calling csapatnak róhatjuk le azzal, hogy elmegyünk és átéljük az újabb általuk generált zenei élményt.

A belrini klub kifejezetten extra vizuális térrel rendelkezik, biztos, hogy a Cinema Hall is extra látvánnyal gondoskodik majd erről az éjszakáról, miközben ellátogat hozzánk három kivételes produkció.

Név szerint Extrawelt a hozzá méltó, minőségi live act fellépéssel készül, miközben két duó is tiszteletét teszi a Cinema Hall pultjában. Az Adana Twins és a Tiefschwarz formációból Basti Schwarz is bevezet minket a berlini klubkultúra zenei élményébe, amivel ez az október 11-i szombat méltó party-történelmi pillanata lehet a budapesti éjszakának!

Ha eddig még nem sikerült eljutnod a világ egyik legismertebb klubjába, akkor azért, ha már igen, akkor pedig éppen azért javasoljuk, hogy légy ott ezen az eseményen, mely a közös kulturális gyökerek előtt is tiszteleg. A budapesti és berlini kultúra közel áll egymáshoz, hiszen fővárosunk elektronikus zenei trendekben erősen igyekszik követni a Berlinben kialakult, különleges világot.

Inspirálódjunk tovább együtt Berlinből, csatlakozz az eseményhez és váltsd meg a belépődet időben erre a történelmi eseményre!

● LINEUP ●
ADANA TWINS (Watergate Records, Diynamic Music)
EXTRAWELT live (Cocoon)
TIEFSCHWARZ [Basti] (Watergate Records)

● JEGYEK ●
Early bird: 2990 HUF // SOLD OUT!
Elővételes jegy I.: 3990 HUF
Elővételes jegy II. /helyszíni: 4990 HUF
VIP I.: 5990 HUF
VIP II.: 6990 HUF
VIP III.: 7990 HUF

>> link >>  https://oneticket.hu/watergate-berlin-showcase-191011

www.facebook.com/​events/​626678201191802/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó